15.12.06

dezamagire



in ultima vreme am constatat ca sunt din ce in ce mai dezamagita de viata, de barbati..de tot..
probabil si sarbatorile de iarna, pe care le urasc cu desavarsire au ceva de spus pe tema asta, insa, viata e de kkt. Muncesti de cazi in bot pentru nimic, ne consumam neuronii pentru nimic, ne enervam si injuram birjareste pentru nimicuri, familia e de nimic, iubitul de nimic, amantul de nimic..totul este un intreg nimic.
tot in perioada asta am ajuns sa imi dau seama ca singurii barbati acceptabili sunt fie: casatoriti, in relatii cu finalizare, gay, urasc femeile sau neinteresati. oare barbatul dupa ce se casatoreste incepe sa inteleaga anumite chestii legate de femei? intelege sa lase insistentele si sa asculte, invata sa poarte conversatii naturale si prietenoase, fara extremisme legate de nici un subiect? invata sa puna intrebari cu sens si sa exprime ceea ce doreste mult mai bine decat cel care nu are nici o tangenta cu aceasta institutie a societatii? in schimb devin jucausi, le place sa isi incerce talentele..sa agate, sa flirteze, sa vada daca inca mai au acel "ceva" care atrage feromonu' feminin. si o fac cu talent, marea majoritate... te ametesc de cap, te invart si te fac sa stai in limba si sa te intrebi "WHAT IF?". In momentul in care ai ajuns deja la gandul asta incep incet incet fie sa dea inapoi si la un moment dat sa spuna...sti, ok...nu ti-am spus ceva despre mine...daca asta te face sa iti schimbi perspectiva, inteleg..etc etc, fie sa spuna...uite ..asta e fica-mea...nevasta-mea a nascut-o acu 4-5 luni...e frumoasa foc si o iubesc la nebunie...ce zici? ne-o punem?
nu spun ca odata intrat intr-o casatorie trebuie sa uiti tot ce inseamna prieteni, a chefui fara de nevasta/sot, un soi de viata casta si fara de tentatii, insa nu inteleg instinctul asta de a continua sa cauti prada dupa colt, atata vreme cat are tot ce iti trebuie acasa. de ce incearca sa faca oamenii sa viseze la anumite lucruri dupa care incep sa scoata cutitul si sa taie visul in farame mici bune de dat prin masina de tocat. de ce toate conversatiile ajung in punctul inutil in care apar mici propuneri..de la suc la sex si dupa aia sa-ti impinga in fata inelu' care are un geaman la nevasta-sa. efectiv nu reusesc sa inteleg chestiile astea. daca sunt playeri de ce va luati cu alea? numa sa insele si sa isi poata continua viata de aventurier sub acoperire? oare e mai palpitant asa? este asta un alt nivel de procurare a adrenalinei fata de saritul cu coarda si facutul copiilor?
oscilez intre dezamagire si scarba...sau probabil o sa le imbratisez pe ambele.

Niciun comentariu: