28.11.06

ce nervu' meu



Oamenii au talentul fantastic de a sti sa iti apese in mijlocul bataturii cu ciocanul pneumatic si dupa aia sa intrebe cu un zambet tampit care e problema.
BA! VA URASC!
Nu pot sa inteleg de ce faceti voi un task zilnic in calendarul vostru sa ma calcati pe mine pe nervi si sa ma scoateti din pepeni.
De la chestii pentru care sunteti prea prosti sau prea lenesi sa vi le faceti singuri, la probleme care nu sunteti apti sa le ganditi sub nici o forma in creierul vostru de furnici constipate si capitaliste.

Insa cel mai tare ma scot din pepeni minunatii oameni care stiu de toate...care sunt mai catolici de cat papa si mai picasso decat insasi artistu'. toti ne pricepem de la batut cuie, la batut neveste, la turnat betoane si termopane, 66, 21, 3-5-8, la geopolitica si mai ales economie si arte. Nene pentru asta exista specialisti..taci draq si asculta...Macar asculta...poate stie mai bine ca tine cu ce se mananca kktu, chiar daca nu te scoate din tampenia ta, macar da-i o sansa sa expuna fara sa-l intrerupi...in fine..deja se amesteca supa cu ciorba..azi cre ca is frustrata.damn!

Niciun comentariu: