2.6.10

de la mine adunate.azi nu am chef de munca, oare se vede?
asta e asa, ca o intrebare ca aia intre 2 pustoaice de liceu care si-o trag prima data in viata lor..."draga? se vede cand merg ca nu mai sunt virgina?" (totusi azi cred ca in clasele 5-8 se poarta intrebarea asta)

dupa un inceput de saptamana de iad, e liniste, ieri si alaltaieri a fost de parca s-ar fi simtit in taica jermanica cum ca la romani e metroul in greva si n-ajung toti fraierii de sclavi la patron la timp la birou si au redirectionat toate lucrarile lumii in halca asta de birou. una peste alta e o metoda buna de pierdut din greutate si tonus muscular. stai cu curu ventuza-n scaun si n-ai timp nici sa duci mana la gura cu furculita cu haleala ca ceva explodeaza-n taiwan, nu mai spunem de pauzele de pi. muri-le-ar capsa de pe epoleti.

Plus de asta, maxim beneficiu, n-ai vreme sa auzi de scuipaturile dintre domni si doamne la tv in direct cu d'alea cu ma-ta-i curva, ba nu tu o tragi prin batista lu' tariceanu, apoi cum fac tinerele din polonia joculete sexuale inocente gen gangbang si raman gravide, cine s-a mai aruncat de pe casa si ce metode de tortura a mai gasit nuj care pedofil. absolut minunat. e un soi de bula antifonata care se sparge doar cand pui capul pe perna si-adormi...

3 comentarii:

yesterdayman spunea...

dush, tu esti o doamna, ce... aia ta. Nu te mai uita la tot felu de porcarii la televizor ca visezi urat.

evergreen spunea...

cu vara asta nimeni nu are chef de nimic. propun sa se inchida birourile pe perioada verii. si televiziunile

Rasta Man spunea...

love you >:D<