16.11.10

moarte voua, caprioarei...



m-am saturat de taximetristi. azi s-a umplut paharul si aaaaaaaaaasaa i-am injurat de cred ca nu ii mai spala dunarea, 3 generatii.
Minunata straduta de la intrarea in policlinica judetean. Parcare pe partea cu spitalul de cel putin 15 masini, din care cel putin 10 sunt pentru taximetristi. Daca incerci sa te apropii de un loc gol pe care ar trebui sa fie parcat un taxi, ti se umple instant frigiderul de carne, esti claxonat si injurat pana pleci. Nu inteleg de ce in fata unui spital trebuie sa fie atatea taxi-uri. Omeneste e sa aiba locuri de parcare impartite egal intre fraierii care vin la spital fie de urgenta, fie sa viziteze morti si raniti in spital. Ca nici asa orele alea de vizita nu tin 10 ani - din contra, ai o fereastra de doar doua ore parca - si nici nu cred ca cine merge in policlinica merge sa stea 10 ani. Acu fiind vorba de judetean, poa sa fie 10 ani avand in vedere ca stai pe langa usile alea de cacat cu cod pana vine cineva sa te bage sau sa te scoata, ca nu ai acces facil de pe nici o parte a usii. Ca sa nu mai spun aici de minunata taxa de 2 lei pe care o platesti pentru pungile de tras pe papuci...Insa oricum din minunata ora de vizita juma de ora o haitui prin zona sa gasesti unde sa parchezi cauciucurile si rabla de pe ele.
Mnasha, c-am divagat.
Astazi preaminunatii boieri de mai sus aveau chef de jucat tetris prin parcare. Dupa ce ca acel gunoi de strada e plin de gauri si de alte masini care incearca sa traiasca si ele pe acolo, fantasticii taximetristi in loc sa stea dracului intr-un loc de parcare pana le vine momentul sa se care dracului de acolo se tot foiau...de pe un loc pe altu, de pe allalt pe allalt de parca aveau purici pe cauciucuri frate.

Si tu ca animalu' parcat pe trotuar, printre masinile romtelecomului, care nici ala n-are prea multa parcare, te chinui juma de ceas sa dai prioritate alora care merg normal pe strada, sa te uiti dupa vitele de taximetristi care se foiesc cand ti-e lumea mai draga si incerci si tu ca omul sa iei strada-n cauciucuri ca poate te grabesti la birou. Insa nu...fir-ar..ei trebuie sa fie mai aproape, si mai aproape, daca se poate direct cu solnitzele lor jerpelite pe masa de operatie din spital ca nu cumva alt coleg sa le sufle aia 2 lei luati pe o cursa. Le doresc rupturi anale cauzate de-un neon...doar asa de test...poate o sa simta si ei ce minunati sunt..asta ca sa nu mai spun ce maniere grozave au unii din ei in trafic...

3 comentarii:

pitikuljenika spunea...

Rupturi anale provocate de un tub de neon???
Vaiiiii......
Perversiuni...ai???
:)
Zambesc...amar...zambesc!
:)

io-n Dushu Tau! spunea...

cat se poate coane, cat se poate...ca daca le doream doar hemoroizi scapau usor

val mănescu spunea...

Aoleo, da ce te-ai mai enervat pentru nişte bolnavi:)