19.1.11

m-am saturatdesi de-o vreme am refuzat vehement sa mai torn cacaturile de la birou pe aici, mi s-o umplut paharul si deja ma apuca crizele si e doar ianuarie.

m-am saturat de oameni imbecili care nu reusesc in cacat sa puna mana dracului sa caute prin mailuri si iti tot dau sa faci acelasi cacat de 600 de ori, perfect identic, hell, chiar cred ca fac fwd la acelasi futut de mail. In dumnezei si cristosi programul de mail a venit cu functie search, cauta in mortii lui de mail in inbox si trash si unde vrei tu si o sa gasesti acelasi cacat facut de 20 de ori in ultima saptamana.

m-am saturat de oameni imbecili care nu sunt apti sa puna mana dracului sa isi foloseasca neuronul sau daca nu sa lase macar dracului loc la alti retardati care au chef de munca. Frate, LOGO e LOGO, BUTON e BUTON. Este atat de futut de greu sa pui mana sa gandesti gunoaiele pe care le epurezi in mail, incat zece oameni sa nu lucreze de saispe ori un cacat doar pentru ca tie iti lipseste un dram de concentrare sa traduci corect ce ai de facut astfel incat sa nu frustrezi oamenii cu cacaturi inutile.

m-am saturat de imbecilii care nu reusesc frate sa ceara destule informatii despre un cacat astfel incat sa stie sa explice ce ai de facut. Se comporta de parca ar conduce vehicolul spatial prima data pe marte si totul este trial and error. m-am saturat sa muncesc d'ampulea doar pentru ca cineva nu stie ce vrea.

m-am saturat de imbecilii care considera ca orice jeg de lucrare poate fi facut ppt. M-am saturat de formatul astora de la microsoft ca de prezenta oxigenului in aer. Frate, oamenii mai evolueaza, doar prin neanderthal ppt era in voga, acu poa sa iti faca play orice cacat de pdf sau de alt format.

m-am saturat de imbecilii care habar nu au de legea copyrightului, dar insista pe un document in care ei au schimbat doo culori sa puna frate, copyrighted to me, desi ei nici o basina n-au avut in crearea acelui document sa nu mai spunem de executie.
Ba, e chiar atat de greu sa va folositi o clipa neuronul ala basinos si sa il scoateti din anonimat?
mi-ash...

10 comentarii:

matusalem spunea...

Taica, in sfarsit! Ai aparut! Fulminant! :)
Deja eram ingrijorat, desi se spune ca "Pas de nouvelle, bonnes nouvelles"...
Acum, ca sa fiu sincer, postul asta seamana izbitor de bine cu ce-mi recita colega de camera, cam de 2 ori pe saptamana... :))

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem, incep sa imbatranesc, ma misc mai greu si explodez mai cu spor..
in alta ordine de idei cred ca si colega ta lucreaza tot cu d'astia cu o juma de neuron functional

Cristi spunea...

Minunat, mi te imaginez urland la foc continuu tot ce ne-ai descris asa de frumos:D. Sa-ti traiasca ce sa zic. Eu vreau sa ma car de aici de unde lucrez ca imi vine sa bat pe cineva in fiecare zi!

io-n Dushu Tau! spunea...

cristi, da, am inceput sa urlu...nu se mai poate al'fel

2muraturi spunea...

mda......de as citi si eu toate mail-urile :))

Kensai spunea...

Nervi am si eu cu carul, asa simt ca traiesc. Rezolvarea o gasesc in a exprima pe loc ce se petrece in interior. Intr-un mod mai diplomat, poate, dar ajuta mult mai mult sa versi focul pe cine trebuie, si nu pe blog. Vor spune despre tine ca esti dereglata psihic ? Da. O sa te urasca trei sferturi din populatia cu care interactionezi ? Apsolut.

Then again, te duci la munca sa muncesti, sau sa castigi un concurs de popularitate ?

io-n Dushu Tau! spunea...

kensai, in timp inveti ca unele spirite nu pot fi iluminate decat prin schimbari radicale insa care nu pot fi facute de la nivelul la care sunt eu.

Kensai spunea...

Nu am spus sa schimbi. Nu este treaba ta sa schimbi. Nu esti platita sa schimbi. Esti platita sa te ocupi de felia ta. Cand altcineva paseste pe felia ta, ai dreptul sa faci observatii. Ai dreptul sa nu taci si sa spui "NU". Daca spiritul nu invata decat cu parul, da cu parul sau ignora. Daca organe superioare fac observatii, ai dreptul de replica si poti face si tu observatiile tale vizavi de atributiile tale, oficiale sau neoficiale.

Daca taci si inghiti nu te folosesti de drepturile tale, si inviti acelasi rahat sa se repete over and over. Acum vreo 10 ani am invatat de la o persoana inteleapta, care tocmai parasea o firma la care eu ma angajam, ca poti obtine un avantaj prin santaj de tip ultimatum sau santaj sentimental. Ma intreb unde e bestia aia acum.

mihai spunea...

Am observat ca de cate ori "vomez" mizeriile de la servici, de atatea ori raman cu gustul pestilential in gura. Am observat ca sunt mai linistit si mai sanatos daca accept orice munca. Pana la urma, sunt platit sa fac ceva. Daca "ei" prefera sa trimit acelasi mail de o suta de ori...

io-n Dushu Tau! spunea...

mihai, nasol....inseamna ca neuronii tai dorm...daca nu se irita ca esti platit sa suporti niste idioti retardati care nu pot sa se concentreze la ce au de facut. banii nu cumpara tot ce misca...