7.11.12

vise aiurite



In ultima vreme is maxim obosita. Nu stiu de ce insa probabil fin'ca...visez tampenii...iaca:

nu mai stiu de ce mama sfantului am visat ca eram la aeroport. Care? N-as putea spune, insa cred ca ii asta care sta sa fie construit la brasov, ca al'fel nu imi explic niste chestii ... o sa vedeti voi mai incolo.
Mno, ne-am suit in avion. Io cu o doamna pe care n-o stiu in viata reala, mergeam spre dubai ca de acolo sa mergem mai departe nush unde, deci cu escala prin tarile foarte calde.

In avion stupoare, parea ceva crasma de cartier, la urcare erau vreo doua scaune capitonate care se miscau la fel ca alea de masa,  insa noi n-aveam scaun acolo. Si ma tarai mai in spate. In spate erau niste scaune d'alea jegoase de gen ratb, din plastic albastru sh'am zis..no..wtf? mergem cu low cost? in fine..m-am asezat pe scaun langa un domn jegos, caci n-am avut loc langa prietena mea, si mi-am blestemat zilele ca arata ziceai ca ii adunat de prin canale - se pare ca nici in somn nu scap de ei -  si am zis, no, asta e, nu oi muri eu din atata lucru si incep si ma uit pe geam asteptand tot calabalacul de instructiuni in caz de deh!

Intr-un final se porneste si avionul pe pista, face un "hac" asa ca betivu' si incepe sa ia altitudine. Ma uitam in jur, se vedea frumos si verde - ca la brasov, insa avionul n-a prea reusit sa se ridice cine stie ce in aer, dar a continuat sa mearga in stilul personalului de teius...adica chuchu-pauza-chuchu -pauza.

Sh'apai asa se comporta avionu' cela de ziceai ca ii caruta cu cal naravas...toata lumea se misca de la stanga la dreapta si chiar la un moment dat a oprit la o trecere de cale ferata si nu putea frate sa se ridice din nou din cauza de cabluri de electricitate, asa ca mergea ca shareta' pe sosea, tropa-tropa.

Nah si la un moment dat dupa ce ma plictisisem de uitat pe geam - ca avea geamuri ca de autobuz- am zis io dupa capul meu ca eram prin codlea, ca deh, spre hoccshident se merge in partea aialalta - cel putin asa mi-am explicat io-n vis, incepatoare fiind intr-ale zburatului spre desherti iar cu geografia in somn n-am stat niciodata bine.

Si s-o oprit avionu'. Brusc. Si ma uit in fata...fratica se vedea prin avion in fata ca prin parbrizul la masina...TOT! Nea pilotu' zice no..uite avem o halca de drum drept liber in fata cat sa pot sa incep sa ma ridic si trage fratica de manerele lui de acolo si incepe jafu' de avion sa bage viteza de m-o trantit in primul scaun intalnit in drum, dupa care avionul o ia vertical in sus de am avut senzatia aia de Tom si Jerry unde corpul ii dus in sus de viteza iar capul ramane in urma cu un gat luuuuuuung.

Nah si aici a fost momentul in care cre' ca semiconstienta fiind am zis "ai sa-mi bag, cre ca mai bine ma trezesc fin'ca nuj cum aterizeaza asta!"

No s'apai dupa atatea probleme  in timp asa scurt, cum mnezai sa nu fii obosita toaaata ziua si sa nu iti pice capul de tastatura de 3 ori pana la pranz?

5 comentarii:

val mănescu spunea...

Eizănbagăr, soro, ce vis! Am şi io de-astea, da la mine avionu se prăbuşeşte şi eu plutesc ca cînd aş avea aripi de planor, pe deasupra lacurilor şi cîmpiilor şi munţilor şi celorlalte forme de relief. Da nu cad, plutesc în prăbuşire. Fix ca ţărişoara noastră aeriană.

Gabriel spunea...

Cine crede crede, cune nu... :))

io-n Dushu Tau! spunea...

Val..LOL. treaba cu tarisoara ma deprima mai rau ca avionu' de teius :))

silavaracald spunea...

Da' ce-ai mancat aseara, soro!? :))
Ar avea ce lucra taicutza Freud sa-ti descifreze visul asta. :))

io-n Dushu Tau! spunea...

lol..o gutuie :))