6.9.14

the lower...Cum ma plangeam zilele trecute ca existenta mea este trista si despaduchita, s-o hotarat mama natura sa mi-o traga :D

Miercurea e ziua de plimbat potai in grup si deci dupa capul meu ar fi mers niste eclere. Mbbboooon. Purces la facut aluat. Rezolvat, doar ca trebuia racit. Pus dopul la chiuveta din bucatarie, pus 6 dejte de apa congelata in ea, pus oala, plecat cu cortul in camera ailalata sa mai deretic una alta inainte de musafiri.

Aud ceva curgand. Plm, am zis in capul meu wtf doar am inchis apa. O inchisesem, doar ca ea curgea pe sub levierul robinetului, printr-o fisura ca un zambet de motan prins in smantana, adica de la o ureche la o ureche. Cristosi, mnezai, inchis apa, rezolvam alta data cu scurgerea ca deja sunau telefoanele ca la balamuc sa ma dau cu potaia jos.

Dupa 3 zile de spalat vasele in chiuveta de portelan de la baie (cu creme de ciocolata si ciorbe, ca doar is harnica nitel) - care de altfel e de doua ori mai mare decat chiuveta din bucatarie, ma decid ca ar fi vremea sa imi caut oole si sa rezolv problema, masculii familiei fiind plecati cu sacosha la tara si la mare, deci kanci ajutor specializat.

Cautat un robinet, cumparat, mumu scule. Mers la vila familiei si imprumutat dupa scotocelile de rigoare o cheie franceza si un papagal, am zis no! Acu nu mai ai scuze.

Ajunsa acasa dupa o caldura topitoare am zis, nah, sa ne facem instalatori. Luat o bere din frigider, jeansu' cu talia joasa era deja in recuzita, am zis nooooh, "sho pi iei". Si-am purces la a-mi arata zambetul de spate de instalator.

Dupa ce am stat cu nasul in ceapa si cartofi pana am desfacut racorduri si piulitele de fixare de la aia veche, decid ca nu e momentul sa fiu lenesa ci ar fi indicat sa si scot ce e sub chiuveta, ca deh, is io mica, dar chiar nu incap corespunzator...
apoi filmul a mers asa:

Pus inamicul pe masa, montat tijele, desfacut bere, scos cheia franceza si papagalu' la vedere, o gura de bere...inspectat cele 2 piulite, si 2 racorduri...o gura de bere, scos mortul cu totul din chiuveta, o gura de bere, scos robinetul nou din cutie, o gura de bere, masurat racordurile, o gura de bere, impulit sanatos ca racordurile noi nu erau pe dimensiune, o gura de bere, desfacut racordurile vechi, o gura de bere, multumit lu' tata ca ii un om de incredere si mare mare mester si m-o educat cum sa tin patentu-n mana, o gura de bere in cinstea lui, chinuit cu racordurile printr-o gaura mica mica, simtindu-ma ca un ginecolog incepator, o gura de bere, fixat robinetul dupa ce piulita a zburat de 5 ori, o gura de bere, strans suruburile, niste impuleli ca nu am luat chei fixe, o gura de bere, strans racordurile, o gura de bere, strans cu greu oasele de sub chiuveta, o gura de bere, dat drumul la robinetii de sub masca si la ala de sus si curge apa, fara alte scurgeri...urlat evrika plm. o gura de bere in cinstea actiunii :))

Nah.Sh'apai ziceti voi, la ce era bun barbatul la casa omului? :))

ps. acu ca povesteam cu blo...am facut toata chestia de mai sus cu o manichiura demna de o pitzi adevarata din cauza de nunta manichiuristei:

11 comentarii:

blo spunea...

:)))))) dushule, esti mareata!

io-n Dushu Tau! spunea...

dada :)) si am si statuie in fata firmei unde prestez :)))

io-n Dushu Tau! spunea...

stii faza bestiala e ca nu am explicat cu ce copite am reusit sa fac aceasta manevra, ca eram invidia europei. Am unghii trase-n gel sa le intaresc si am ratat cu aproape o luna deadline-ul de mers si tuns unghii si facute scurte rau :)) deci...phaaa..tre sa caut sa vad daca am fro poza cu copitele...ca azi am fost la tuns :))

mixy spunea...

suftete, esti de-a mea! m-ai cucerit, diseara rad o gura de bere in cinstea ta! :))))

mosu spunea...

esti tare!
noroc ca n-ai avut de reparat vreun motor de masina; o gura de bere, un filtru, o gura de bere, un cablu, o gura de bere…
nu se stie unde ai fi ajuns…

allflorentin spunea...

Da!!!! nu mai curge sau curge numai bere acum...:)))

io-n Dushu Tau! spunea...

Moshu :)) in epoca in care dadeam ciocane in electromotor nu serveam bere :)) atunci mergeam pe mic si tare ;))

io-n Dushu Tau! spunea...

allflorentin daca eram asa talentata ma faceam montator de robinete-n bar. Macar stiam o chestie..

Mirona spunea...

Bine ca a scapat chiuveta cu viata! Pe la jumatatea articolului, ma apucase teama pentru ea...

Anonim spunea...

dushule, esti de-a mea!
Si eu am mai facut din astea ;)

blo spunea...

:)))))) nu pot sa cred, catamai ghearele aveai! si n-ai rupt nicio unghiuta? ca eu m-am chinuit zilele trecute sa pun niste caluti de plastic pe sina, pentru o draperie, si-am iesit din procesul asta, plina de sange :))))
plus ca s-a rupt una din unghiile mele (pe care abia le-am lasat sa creasca dupa 9 ani de taiat foarte scurt)