11.6.15

tulai! da bine ii.
Tulai! Da bine îi. Cred ca asta ar trebui sa fie mantra mea de fiecare dimineata.

Si in special dupa ce am reusit sa imi pun caaaaaaaaam  toate lucrurile pe dunga. Mai e unul, dar zau, daca stau bine sa ma gandesc, uneori chiar e mai bine asa, mai ales in lumina lucrurilor pe care le traiesc oamenii din jurul meu si care ma fac sa gandesc in fiecare zi ca specia bipeda masculina a luat-o razna rau.

Nu neg, nu am fost niciodata adepta lui marita-te la 15 si pana la 30 sa ai echipa de fotbal, ci mai mult a lui vezi ce vine si lucreaza cu ce ai in directia potrivita.

Sh'apai pana acum directia aia cred ca o fu amenintata de polii magnetilor de pe frigider, dar si de actiunile si reactiunile domnilor care imi lumineaza si umbresc zilele. Si cum uneori polii si vectorii se catara intre ei se mai izbesc planete, se mai lanseaza cate un big bang la apa si revenim la titlul principal...Tulai! Da bine îi sa nu-z frece nimeni directia!

3 comentarii:

Mirona spunea...

No, ce sa zic?! Eu eram maritata bine cand am luat o "pauza" din motive de emigrare a mea. Trei ani am stat unul cea si unul hais, din care 7 luni le-am locuit singura. Singurele 7 luni din viata mea in care am locuit singura. Geeeniaaaal! Si tocmai de aia noi mai plecam si singuri cuc in vacanta. Iar prietenii imi spun ca suntem ciudati...

silavaracald spunea...

Ei, poti si altfel. Sa nu-ti shifoneze partenerul feng-shui-u' cand vrei. Daca nu se poate sa impui/ceri/sugerezi asta de la inceput, macar sa recuperezi pe parcurs. Femeieste, cu persuasiune. Sa-l faci sa creada ca e alegerea lui, nu a ta. ;)

io-n Dushu Tau! spunea...

Mel, be my guru, teach me master!!