14.11.07

(H)azi de necaz



azi am inceput ziua prin a-mi duce trompeta la spalatorie...da...nu s-au mai vazut de prin ianuarie..deci imaginati ce jeg poate fi pe o masina care a shezut zi si noapte in strada, parcare, fara prelata. Culmea crizei s-o declansat dimineata...cand, dupa ce am parcat langa o baltoaca acu 2 zile, mi-am gasit usa inghetata de sus pana jos + tzurtzurei de 5-6 cm pe laterala pragului adaugat spre infrumusetarea cotetzului vopsit rosu sclipitor.

insa asta nu a fost NIMIC. pe langa usa inghetata, la care am impins din interior sa ma pot da jos si io ca omu sa imi iau un ziar...a fost hilar sa vezi o tanara sprintena sarind frana de mana si schimbatorul de viteze. thank god ca nu eram in fusta scurta..piei satana!
ma asez confortabil pe locul conducatorului de zbor a trompetei...dau din cheie..ma uit in oglinzi...care oglinzi? in afara de retrovizoare...lateralele erau si jegoase si inghetate...ma-sa-n cur de iarna..deja incep sa ma satur..si inca nici n-a venit pe bune.

OOOORIcum..am lasat trompeta pe numele ei mic opel la spalatorie...inclin sa cred ca baietii aia spala cu OmoperlarielVenish ceva cam asa pe nume ca hopelu' meu din kadett a ajuns un porsche shinny...woohaaa...(baietii cu spalatoria e undeva prin spatele la primul bloc de pe victoriei cu kogalniceanu - ii recomand cu caldura..)
n-am avut asa masina sclipiricoasa nici cand am scos-o de la vopsitor..pornoshag curat..o sa ii fac poze sa va arat cum arata sclipicoasa mea...
i'm in love with her...allover again :))

Un comentariu:

Anonim spunea...

I-ai dublat valoarea, acum iti da rematu` 2 milioane pe ea.