13.11.07

Ultima traznaie



pe care ar trebui sa o instaleze corporatiile mari si firmele mici - unde futaiul e mai intens decat la corporatii...este o sala biiine antifonata, metalica, ignifuga...cu cheie..unde angajatul la care i-o ajuns adrenalina peste limita sa isi poata lua o pereche de casti d'alea ca la tragere cu arma si sa inceapa sa urle, sa sparga si sa dea foc pana il lasa bojocii...cea mai simpla metoda de scapat de stress.

iei cheia...iei tona de foi pe care ai taskuri care de care mai tampite si mai retardate, harddisk-u, monitorul, tastatura, shefu..si mergi in camera si-l spargi, arzi, trantesti de perete, rupi, mazgalesti, calci cu picioarele, dai cu bata-n el, urlii, you name it and we'll add it.

orice numa sa scapam de nervii pe care nici liniile intravenoase cu magneziu nu le mai rezolva. Pentru ca sa scapi de toti prostii care pun intrebari retardate si de tampitii care nu sunt apti sa gandeasca nici cat sa se duca la buda..este o chestie utopica...

Va doresc la toti, cu mici si mari...voi aia la care le umplu eu frigiderul zilnic, sa muriti in bezna, cu rupturi anale cauzate de cazma.

Niciun comentariu: