27.3.08

sa ne batem in tzatze!



ca-n sabii nu se mai poate, e interzis de lege si ne ia politia si polutia. Dom'le..bine e in ziua de azi sa fi curva. de fapt nu se zice curva, se zice vanzatoare de mezeluri, ca de fapt...tot carne ii si aia.
asa...trecand totusi la subjectu' care m-o pornit sa scriu....

citeam azi intr-un ziar de doi lei, ca azi la bukale vine nush ce parashuta care mixeaza in tzatzele goale cu show erotic - un soi de andreshanca, da spre deosebire, cica asta si lucra ceva, nu numa hobby - ...ceva pereche de tzatze de natie slava...egal. shi aieshtea iau interviu, la alta pereche de tzatze - de data asta romanesti - ca ce parere are ainshtainia sa, care de al'fel..tot cu tzatzele atrage clientii, despre aceasta mirifica "isterika" parashutata la romanica sa ii faca concurenta. Mai nou se face concurenta intre tzatze? ca de muzica nu prea cred sa fie vorba...adica mno..toti stim sa invartim lingura in cratita, suta la suta si astea doo la fel, mimeaza pe platane invartitu-n tocanuri in timp ce misca lasciv din laptarii. Si vin si intreb iara...pentru ce rahat fac astia promovare la doua curve sub acoperire? de fapt...exact acelasi lucru il fac si pentru madamica aia..senzuala si mama lu natura si toate petardele care din pacate au ajuns model pentru copchii care acu dezvolta neuronu...si vine vremea cand: nenea: "si, mihaela, ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" copkila:"pai eu vreau sa ma fac mama natura, simonã pãtruleasa sau senzuala...deci curva".
Propun de azi sa avem si vanzatoare topless, si d'astea...promoterite topless, si penalele de la banca sa fie toples si sa puna tzatza pe tejghea cand imi ia banu de rata, si mamaia aia care imi face acte pe la primarie.
PM..e primavara...scoateti tzatza la aer.

Un comentariu:

Anonim spunea...

uiiiiii!!!!
votez cu toate mainile pt propunerea ta.

promit si sa imi iau credit la vreo banca, daca stau bunaciunile alea pe care le stiu io in tzatzele goale.

chiar, asta da idee de business. :D

ca sa nu mai zic ca orice magazin, supermarket, frizerie, bodega unde sunt tzatze goale sparge orice vanzari. chiar daca e scumpe nene.

traiasca tzatzele goale!!
(pana la 25, hai 30 daca se tine bine. restu sa-si puna sutiene!!!)

Dracu