2.4.08

Cu bidepa to the resque



urasc pizdele de barbati care daca au covrigul la 50cm mai sus decat tine la masina se cred regii soselelor.
azi o pizda de barbat d'asta ..c-o troaca d'aia de la bidepa - cine nu stie - cacaturile alea de masini de paza, care se dezmembreaza mai repede decat ajung la locul interventiei, se decide brusc si dintr'o data sa faca la colt dreapta si sa parcheze pe tot sensul de mers de dupa coltz, intepenind imediat ce se termina curba. zece prosti - ca mine evident - stau in spatele lui sa vada daca are de gand sa se miste..sa faca ceva in pizda mamii aluia care i-o dat carnetu' de soferi..ca sa debaraseze soseaua de coteztu cu care circula, insa pula de om pune tacticos avariile si zice Muie fraierilor..sa va vad cum intrati pe neve.
nu sa se miste sa poti vedea unde dracu intri pe strada...unde ai case in toaaaate unghiurile drepte..si in fata ditai duba. Este absolut mirific sa incerci sa intri pe o straduta..cand nu vezi nimic pe ea. iti iei coaiele in mana si intri..daca ajungi la politie cu tamponare frontala..iti ia tie permisu' nu muistului care parcheaza in primii 10cm din intersectie..desi legea spune in pizdele mamii lui de sofer 25m.
Oricum dupa ce am lasat geamul jos si l-am pizduit bine bine si i-am spus de aia 25m...se uita la mine ca la urs, deci revin la preconceptul..ca gardienii publici - ca si la aia le-au dat masini ca sa nu mai aiba cum invarti pulanu, agentii de paza si protectie, si badigarzii, au pus muschi in detrimentul circumvolutiunilor.
Deci, tie, draga sofer de bidepa, retardatule, dupa ce imi mai bag inca odata pixu in ziua ta, iti doresc sa mori in intersectie. cu lumina stinsa...adica MORI!MORI!MORI!

Niciun comentariu: