24.3.08

to be a less fat bitch you gotta be rich...



toate femeile primavara intra intr-o stare de agitatie browniana referitoare la greutate, celulita, shorici, slanini.
situatia shede ashe:

portofel mic mic mic - se tine postu' de pashte cu vinerea neagra - aka No calories whatsoever...baga gimnastica acasa si alergaturi prin parc pana leashina cu totu', cocheteaza cu bulimia si anorexia

portofel mediu - ia cainele si il alearga prin parc pana nu mai stie cum il cheama...pune un lacat pe frigider si il scoate de fiecare data cand incepe nevoia sa ii dea ghes..vazand ca nu da rezultate, incearca sa vada cat ii un abonament la sala, is ia bicicleta eliptica, ucide amantu/sotu facand secs animalic fin'ca a auzit ca asa arde calorii.

portofel gras - se ia cantitatea, se taraie pana la un minunat spa, une personal minunat ii spun, vai, nu esti grasa, balena ucigasa, ai doar chacre-le blocate si nu drenezi bine sistemul limfatic, nu bei destula apa si ARUNCA DRACU MORCOVU ALA ODATA SI BAGA MEREEEEE!!! DIETA DIETA DIETA.
Apoi dupa ce fac brainwash cu ea, discutand de retete de supa dietetica, ii dau o lista de nebunisme interzise, si ii spun..no..pi cai ca si filmiaza...si ii arata minunatii de aparate care zbang, bum si bang, pe langa faptul ca o lasa cu portfofelu' virgin o sa o faca silfidă zana zanelor, buba bubelor, nauomni chembel si sirena politiei ( ca tot le place cititorilor mei sirena, de-o cauta cu atata spor prin guglea). ii se explica cum ca unu ii lucreaza muschiu, combinat cu nuj ce minunatii de unturi care sug dom'le grasimea ca copilu' tau sucu' cu paiu, ca altu o sa ii suceasca shuncile prin aspiratie cu role, cam cum freaca ma-sa aluatu' frantuzesc cu facaletu, si alt aparat o sa o impacheteze in ciocolabe si kaizere si caviare sh'o s-o mure in saramura si suc propriu cu grasime ca pe o sarma de pajti si apoi o sa ii aplice caldurici in zone exprese - cam cum se simte sarmaua in tuci la cuptor. TOOOOAAAAATE astea doar la un modic pret de aprox. 1000 de euroi pi luna.

sh'apai zi tu...cetitorule...nu mai bine se duce dracu si isi ia o marime mai mare la nadragi si baga textu..."nici asa nu ma iubeste nimeni. de ce dracu sa-mi pese?", "nu sunt grasa sunt gravida", " lui ii plac si asa grasele", "o dieta echilibrata are cate o prajiturica pe ora" etc etc etc...

OOOOOOOOOOOOOOOOORicum...toata lumea are gandaci...inchipuiti, reali...aia care-s slabi zic ca-s grasi..aia care-s grasi zic ca mai au unde pune...it's a fucked up world and we live in it!

Un comentariu:

Anonim spunea...

eh. o dat lumea in boala muierii nebune. [ca multe's vaci, multe's alte rase, da' tot cu pronuntate caractere bovine]
trajni-le-ar si pushca-le-ar dumniezo. pai uite exemplu [io] : dupa 3 ani de munca de birou - recte 8-9-10 ore pe scaun zilnic, am simtit nevoia de o schimbare, da? ce am facut? am cautat o sala in zona aci la mine sa nu pierd vreme cu drumuri aiurea, si m-am bagat. pentru "tonifiere", vezi doamne. mno.. fara dieta. ca tin prea mult la ce-mi place. si cu toate astea, ceva-ceva tot se vede, desi merg de 3 saptamani. de cate ori sa le mai explici petardelor ca timpul si gravitatia nu dezamagesc niciodata si isi fac lucratura cum numa' ei stiu [si noi vedem].. asa ca in cele din urma ramai cu neuronu'. respectiv cu mansarda si zona camerelor de oaspeti [in traducere, creeru'/mintea si zona alocata sufletului].

asa ca ce prashtia mamii lor se streseaza atata pentru niste chestii care oricum se duc odata cu timpul?! pffft.

mrrrr...woof. inteleg totusi, ...da' nu prea pricep.

[iti multzamesc de vizita si comment, apropo :) ]