13.5.08

cioc cioc, cine-i? moarteaaaaa



asta ar trebui sa auda in fiecare dimineata un boshorog de peste 80 de ani care se ridica din pat cu gandu sa mearga la doctor.
azi am decis sa ma duc cu rezultatele la campania cuponul albastru. trezit frumushel in jur de 8, la 8.30 eram la usa blocului unde salasuieste morga - ca nu ii poti spune cabinet medical, la cate cadavre la un pas de putrefactie erau acolo.
intr-un hol de fro 8 pe 3 m erau pusi unu peste altu fro 20 de babati mosi si fro 4 tzigani care shadeau acolo claie peste gramada, de nici aer sa respiri nu aveai loc. evident ca am inceput ziua injurand baban..si m-am retras..
sa beneficieze ei, tinereii de servicii medicale sa isi scoata piciorul din groapa. nu conteaza ca noi restul murim din picioare...si ca si noi am avea nevoie de ajutor mai mult ca ei care si-au mancat pireul de n+1 ori. Si daca incerci sa zici sau sa faci ceva esti linsat mai rau ca evreii la auschwitz.

deci, propun in reforma sanatatii sa se faca clinici speciale de gerontologie, ca sa avem si noi dracu loc la servicii medicale. dupa ce ca fugim de la munca sau din alte parti sa ajungem la medic, gasesti o patura intreaga de d'astia care au tot timpul din lume sa stea pe banca la doctor si sa zaca acolo cu sutele sa se planga de vai ma doare umaru' si genunchiul de la vreme, in timp ce tu ai 2j de minute sa pleci sa ajungi si sa si discuti cu doctorul .

Un comentariu:

castleless spunea...

(redundant) "tare"!