5.9.08

mondenele



citind presa de dimineata m-am oripilat. carcasa ambulanta, care ar trebui sa isi caute copchii pe sub saltea si sa ii creasca mari, baba care-o cauta moartea prin america, pe numele ei mic corina chiriac, urla in gura mare in toate ziarele posibile care au chef sa o asculte dom'le...ca s-a simtit jignita ca n-a fost invitata la cerbou...si dom'le..scoate in fata ca toti romanii idioti sintagma "e pe pile". cacat.

asa o fi.

da, ACU, cine esti tu sa te dai cu fundul de pamant in presa ca n-ai fost invitata? ce ai mai scos nou si interesant ca sa poti participi?

si mai mentioneaza madam ca la fel de nedreptatit a fost si marius teicu - de care de al'fel nu am mai auzit de cand eram copil. iar madam paslaru' care chiar ar trebui sa isi caute nepotii acasa, a declarat in cercurile selecte ale domniei sale ca si-ar fi dorit sa fie invitata sa dea concert. MIIIINUNAT. Scoateti moliile ca vin carcasele la brasov.

iar madam asta cc de mai la deal arunca frate cu rahat in tot festivalul "Corina a privit la televizorul din camera hotelului deschiderea festivalului. 'La televizor sunetul se auzea rau, instrumentele erau dezacordate, iar solistii faceau eforturi... Deschiderea festivalului a aratat si a sunat ca o chermeza a unui camin cultural', a incheiat artista.".

intr-adevar anul asta e de doi lei cerboul, in perspectiva in care daca pana acu au fost concerte care sa imi atraga un minim interes, anul asta am auzit doar de simply red. si avand in vedere ca domnii de la tvr+ consiliul local au alocat banii pentru bashinile si arogantele lu' banica in loc sa marce banul la un nume cunoscut...whatever. nici o problema.

dar, oricum considerentele cu care madam face judecati de valoare sunt parcate undeva prin comunism, unde ea era crizantema si cununitza de lauri de pe fruntea sistemului. Madam, ai un pic de deminitate. ai ajuns la varsta la care ar trebui sa iti vezi de alte alea(ca sa nu zic pregatiri de inmormantare), nu de aruncat cu rahat, ca deh..ar trebui sa fi o doamna. dar nu esti!

Niciun comentariu: