10.1.10

cum scapi?



De vreo saptamana toate lucrurile par sa se invarta intr-o tornada nebuna, iar eu stau si ma uit neputincioasa cum joaca toata lumea in directia comandata de vant. iar tornada continua sa se invarta. dezgroapa si ingroapa. indiferent de-s bune sau rele. mai prost este ca viteza ei nu te lasa sa vezi lucrurile obiectiv, ci doar anumite bucatele. si bucatelele astea te orbesc. nu te lasa sa gandesti, se succed rapid, tacute ca intr-un film mut rulat la viteza 4x. incerci sa iti curati ochii de mizerie si pana ai lasat mana jos situatia este absolut la fel. incerci sa clipesti mai des sa distingi ceva insa toate joaca inaintea privirii tale un soi de teatru grotesc. cauti sa alergi si sa te curati insa totul te urmareste. cand incepi sa speri ca esti cu un pas inaintea vantului nebun, iti pune piedica. te tranteste la pamant, te umple de gunoi si iti hipnotizeaza ochii cu miscarea circulara. cum scapi?

22 de comentarii:

baba00sapte spunea...

Nu scapi, inghiti, te stergi la gura si speri ca data viitoare o sa fie cu alta aroma sa nu te scarbesti de la acelasi gust infect. Ca doar nu o sa treci peste vointa nationala a disporei sau peste numaratoarea oficiala care e litera de lege. Cu legea nu te joci, nu scapi, nu fugi, doar inghiti ... asta daca nu ai vreun parlamentar prin familie, situatie in care te gasesti de celalat capat al p...i si nu te mai gadesti sa scapi, ci doar cum sa tina mai mult.

Miju spunea...

cand abordezi subiecte de astea, nu prea mai ai succes la barbati :))

da, e nasol sa joci intr-un film in care nu ai control asupra scenariului.
stiu si eu? bate operatorul, sa puna camera pe altcineva :D

inceputul de an cum te-a prins?, adica momentul ala, 0
ok?
ca am auzit de copiii care sunt rai cand sunt mici, sunt buni si intelepti cand vor fi mari. cam asa sa fie si anul asta nou, al tau :)

io-n Dushu Tau! spunea...

mijule, is obisnuita cu inconstanta barbatilor din viata mea, astia de pe blog de ce-ar face exceptie?:))
im alta ordine de idei...ma-sa-n cur. trebuiesc luate haturile in mana si tornada sa joace cum vreau io, ca doar d'aia is femeie..nu??:D

io-n Dushu Tau! spunea...

momentul 0..hmm..singura? deprimata? treaza? cascand gura la artificii :) deci o fi bine? :D

Miju spunea...

da, asa esti pregatita pentru orice!
deci e de bine :D

mdeah o dau in luguleli, te perii...

ia sa mai citesc odata postul

io-n Dushu Tau! spunea...

ca sa poti injura cu spor?:D

yesterdayman spunea...

deci io nu intzeleg ce vrei tu de fapt. tu stii?
:)

io-n Dushu Tau! spunea...

yesterday man. clar. liniste si stabilitate.

yesterdayman spunea...

e clar, tu anu' asta ti-ai pus in cap sa te mariti.
recunoaste.

io-n Dushu Tau! spunea...

yesterdayman, nu. dar sa gasesc un barbat construit omeneste la cap, care stie ce vrea. is absolut satula de crescut copii

baba00sapte spunea...

dar vai cum poti spune asa ceva despre noi, barbatii stiu mereu ce vor ... tot timpul alta, pe aia pe care nu o pot avea, aia mai buna, aia mai inalta, aia mai sexy, aia ... pe care nu o au.
succes la cautat. e bine ca nu astepti sa te gaseasca el pe tine.

yesterdayman spunea...

adica ce intelegi tu prin "omeneste", doamna? :))
...ma mir ca n-ai gasit pana acu'...

io-n Dushu Tau! spunea...

yesterdayman. unul care stie la ce se folosesc neuronii. si la bune si la proaste :))

yesterdayman spunea...

...neuronii cui? :)

io-n Dushu Tau! spunea...

ai lui. Personali :))

yesterdayman spunea...

hai maaaaaa, era mult mai frumos daca ziceai "cum se folosesc neuronii EI" :)))
...

hot.tequila spunea...

Sa fie si tornadele utile la ceva...

LiaLia spunea...

Bre, io zic să te pui pe burtă, să închizi ochii, să te relaxezi (chit că trebe un distonocalm sau o iarbă pentru asta), să te gândești la ce pantofii ai vrea să-ți mai iei și la un moment dat trece și furtuna. E Zoicește și vitejește să te opui furtunii, din păcate, de cele mai multe ori fără folos. Ba mai și obosești și te lovești. Știe baba Vulpe ce spune :) Pupez tare!

io-n Dushu Tau! spunea...

hot tequila. io inca n-am descoperit la ce. dar precis o sa iasa ceva din asta :))

io-n Dushu Tau! spunea...

lia...nefiind femeia care se gandeste la pantofi si haine...po sa ma gandesc la gadgeturi? nu c-o sa fie al'ceva decat wow...fantastic ce pret are..gamiash..io am 80 lei de la salar pana la allat salar :))

Barza Chioara spunea...

Asta-i "fun"-ul, daca stii mereu unde esti, ce faci, si tot se invarte dupa deshtu' tau aratator, e plictisitor. Barbati care stiu ce vor? Ha! Activi, atenti? Ha! Nu exista, sau trasaturile astea nu-s constante, sunt defilate la inceput. Exercitiu: daca "lista ta" in ce-l priveste are N chestii deranjante, gandeste cam care e lista "lui". Daca el ar avea pe lista chestii mai apasatoare, nu neaparat mai multe, atunci esti in avantaj = control. Have fun! Cine te iubeste (noi asti de mai demult) te iubeste ezact asa, chiar si bulversata.

io-n Dushu Tau! spunea...

Jeni ;)) noroc ca la mine bulversarea asta dureaza cam juma de ora pana se scoala neuronul ala adormit care se ocupa cu "ma doare-n XXla" insa thanks :))