5.1.10

damn i'm free



e atat de minunat sa ai capul absolut gol. sa nu treaca nici picior de gand prin el. este o senzatie de libertate extrema. sa-ti vina sa dansezi in minte de bucurie nu alta. azi as dansa pe asta:



ieri mi-a fost pasata o intrebare destul de interesanta(©)...
Cu cati oameni crezi ca ramai in jurul tau daca pentru o saptamana esti obligat sa nu minti? (vezi) Dupa un exercitiu de imaginatie nitel bizar am ajuns la o concluzie surprinzatoare: lumea cere sa fie mintita. voi pe unde stati cu rezultatul?

9 comentarii:

Miju spunea...

primul pe care il tin langa mine mai mintindu-l, mai amagindu-l, sunt eu, da asa-mi vina sa-i trag uneori un cap in gura...

mdeah, about ro run ;)

Cristina spunea...

sa mintim? la ce foloseste?

inevitabil vom ajunge sa ne dam cu capul de pereti (pentru ca stim din "popor" ca minciuna are picioare scurte).

si pt. ca tot am "comentat" adresa mea de mail ( pentru cele mai fantastice turte dulci!!!) este:
mariacristinajianu@yahoo.com

multumesc

LiaLia spunea...

Draga mea, eu am ajuns după lupte seculare care au durat mulți ani, să am oameni în jur (ăia care chiar contează) chiar mulți, tocmai în ideea în care cei care simțeau nevoia să fie mințiți au fugit înspăimântați și oripilați de lipsa mea de diplomație și minciună, când am decis acu mulți ani (vreo 10) că pur și simplu nu mai vreau să mint, nici măcar de complezență sau pentru a scuti de suferința unui adevăr de genul "chiar arăți rău, mai lasă fumatul, mai dă cu un fond de ten, mai lasă ciocolata și schimbă-ți stilul odios de a te îmbrăca". Dorm foarte liniștită noaptea :))

castleless spunea...

execrcitiul tau ar fi putin redundant pentru mine.

initial, in perioada de sfintenie, am hotarat ca nu minicuna. din doo motifs:
- unu: principii, povesti , vibratie, chestii;
- doi: jung, conflicte, psiho, io (cu bataie mai lunga, dar o chestie similara).

am descoperit ca adevarut este oleaca mai incredibil decat minciuna pentru cei din jur. astfel ca nu il vor crede. deci pot adevarui cat vreau. (corect, sunt si dolodra de cazuri in care adevarul este de'a dreptul jignitor - dar tot reactia "nu cred" se obtine si in acele cazuri)

fiind baiet paduri cutrieram. ie fun!

io-n Dushu Tau! spunea...

mijule..stiam io ca te minti frumos..:))

io-n Dushu Tau! spunea...

cristina...mintim, chit ca e chestia aia care ti-o induci singur...mi-e bine mi-e bine, cand tu de fapt te-ai duce sa faci pe jack spintecatorul, la a tine pentru tine diverse comentarii si a zambi frumos, c-asa se face...la a spune da cand trebuie sa spui nu si multe multe altele...turta urmeaza..:D

io-n Dushu Tau! spunea...

lia :) no, jos palaria, tie ti-a iesit din prima

yesterdayman spunea...

doamna, in loc de lamultzani si urari de bine io-tzi zic ca in mod sigur pe mine m-ar fi chemat Daniil Sihastru. Noroc ca nu te bag in seama cu initiativele tale, care esti.

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) yesterdayman, La multi ani si tie :D