13.12.10



dom'le...oamenii sunt geniali in idiotenia lor.

You don't fucking know me! And you can't fucking read my state of mind via yahoo statuses!


asta ca sa fie scurt si la obiect referitor la toate discutiile imbecile gen. "Muah, esti bine? ca vad ca in status scrie ca esti gata sa iei gatul cuiva" Raspunsul automat evident este "multumesc pentru ca te-ai inscris in lista de gaturi de taiat"...
Daca ar fi dupa capul meu uneori n-as da pe yahoo cu zilele. faptul ca discutiile de munca se poarta pe mesagerie instant face ca portita sa fie deschisa si spre restul poporenilor. Poporeni care fie stau si-o freaca la munca si se plictisesc si citesc statusurile de yahoo(!) si zic, ia sa vad, pot sa mai apas niste butoane? fie au chef de barfe si cum murphy nu doarme, nimeresc exact cand ii frecusul mai cu spor. Si nu imi spuneti ca poti seta invisible, asta ar insemna sa pun mana sa fac curat si sa fac grupuri..chestie care mi-ar lua 2 zile si n-as sti cum sa contabilizez pe toti :)) Insa norocul meu e ca mai sunt 2-3 care stiu indiferent de cat ii de bomba ziua sa arunce doua vorbe - deajuns cat sa ma faca sa zambesc - si s-o stearga cu stil...

Revenind la alea alea de mai sus... stop assuming things. You can't figure out...anything.

7 comentarii:

silavaracald spunea...

Dă-le cu praf de ”ignore”! Să vezi ce dispar, ca purecii de pe un câine intrat în comă! :D

TVdece spunea...

Mai sunt aia care, stiind ca ai un job stabil, ei fiind niste belitori de belengher, te intreaba pe la 11.43, cand probabil s-au trezit: "ce faci, lucrezi?"
Da, deci i-as lega de calorifer!

io-n Dushu Tau! spunea...

Silavaracald, am preferat sa inchid yahoo-ul si sa spun ca azi nu vrea sa mearga :D

io-n Dushu Tau! spunea...

tvdece...si-s multi, futu-i!

io-n Dushu Tau! spunea...

tvdece...si-s multi, futu-i!

Kensai spunea...

Nu ai inteles the social contract aici. Tu fiind persoana cu mintea ascutita, nu poate omul sa zica "buna ce faaaci" ca faci combustie externa, verdad ? Si atunci se leaga de statusurile tale. What can you do, everybody wants a piece of the Dushmaster.

io-n Dushu Tau! spunea...

verdad kensai :))
treaba e ca inteleg ca vrei sa stai la cioace...da intreaba-ma altceva decat ce fac... acu a aparut o specie noua eniuei...trimit hugs si kisses si atata...blows my mind..