12.2.07

hamsteru' de mal™ gelat



a se oferi explicatie - dupa o antologica plimbare sambata noaptea prin discotecile din bv.
DECI:

hamsteru' de mal™ gelat - detine sub aripa sa ocrotitoare veverita.

este individul uneori pensat, proaspat barbierit sau nu, apoi trebuie neaparat sa fie cu par pe cap de 5-6cm peste tot mai putin in zona perciuni, dupa urechi. s-a constatat in 65% din cazuri utilizarea gelului pe parul ramas lung si purtat fie creasta, fie tzepi, restul de 25% dintre intervievati fie lasat in plata domnului dupa dush, fie pieptanat cu breton.

Tinuta: NEEEEEEEEEEEEAPARAT sa detina: maieu tank, pe care sa il poarte la vedere desi afara sunt -76645 grade celsius. Apoi, blugi si vesta cu blanitza de la kenvelo (desi in discoteca nu prea exista ventilatie si deci te coci), papuci preferabil sclipiciosi si cu bot ascutit de 15cm peste necesitate. IT's a must sa aiba inele de argint(deja ghiulu de aur e out of trend), macar 2 unu pe dejtu mare, lantul la gat de minim 100g cat sa ii dea acea indoire fantastica cu care se poate uita linistit in orice decolteu fara sa fie suspectat de tras cu ochiu la bidon.

ete ca s-o inecat inspiratia in vin..o sa continuam mai tarziu...adaugirile pe ici pe colo...

2 comentarii:

Anonim spunea...

eu am auzit, mi-a zis ei de fapt, ca aia care pestreaza despre zgarda mai grea de 2 grame se intituleaza "BALENE" (don`t ask me how and why)

io-n Dushu Tau! spunea...

wey..femeiele au balene..la sutien..alea care au si poarta..acu ca barbatii vor si ei sutiene..apai sula me.