21.2.07

mama zina si corhota de buridanezi idioti



azi, dupa ceva vreme in care m-am izolat de toata zona mediatica, vinovata fiind de tot kktu care il improasca..de plictis am deschis o mogozila si am vizat ziarele zilei.

Flashnewz...dupa ce ex premieru fara gat si fara atitudine politica is paraseste nevasta aia - probabil ca se simtea lezat de inteligenta ei ascutita - a aparut c-o manelista la mezanin. Cum dracu sa dai o specialista in cultura araba pe o tanti care canta manele...pe o doamna pe-o petarda? is siderata...si daca aveam o minima aproape inexistenta simpatie pentru nea asta..acu mai ca ash vomita pe cravata lui fara gat. Revin la ideea ca odata cu varsta te tampesti ( nu mai e ca pe vremea lu' bunicu cand el era considerat inteligentu' satului..acu toti is pedofili si idioti dupa 65).


Dabalflashniuz. Mama Zina vrea sa se converteasca la mahomedanism dupa ce a facut ea asa o vizita in Dubai. iaca ce zice:
"Am plecat insa de la o idee total gresita, preconceputa. Mi-am schimbat parerea in clipa in care am vazut nivelul lor de viata, modul de comportament, cat de bine educati si civilizati sunt. As vrea sa traiesc acolo” - MAMAIE PROASTA aici e vorba de bani. Odata cu banii vin si civilizatia si regulile impuse de societate si toate cele. religia poate dicta DOAR guidelines.. FI SIGURA insa ca la mahomedanism nu trece orice petarda si pestioaica in cautare de petrol si aur in dintii negrilor de prin madagascar.

Niciun comentariu: