30.10.07

play..repeat..fwd..delete!



asta seara am decis sa intocmesc topul reclamelor idioate - da, m-am uitat sambata, duminica la tv...mare greseala

Locul 3 cu parashuta - il are reclama cu adhd -"copilul tau e agitat, alearga de colo colo, isi deranjeaza colegii la ore?" copilu' tau e hiperactiv? "inatent"?! cre ca ala e neatent, impulsiv? face tampenii, darama sparge? rupe-i fundu pana nu devine nesimtit...si vezi dupa aia daca mai sufera de boala, du-l la medic.

Locul 2 cu halba - e reclama aia la nuj ce fond de pensii la care tanti mere la nenea consultantu si il intreaba..si nu se ingalbeneste in timp si nu nuj ce si nu nuj cum...si scoate si tranteste o proteza pe masa...ok...DUMB DUMB DUMB...insa mai toate reclamele de pensii obligatorii is de kkt

Locul 1 cu macaroana si coronitza - e dat pentru domestos...care pe langa ca sparge si calcar si rugina si omoara si veceul si chiuveta si pardoseala si geamu si lemnu si camara si bunica si nepotul betiv de la 12 ani...dom'le taaadaaaa omoara toti microbii cunoscuti. cu aia necunoscuti ce face? ii trimite - domnii...domnii catre zona verde va rog, pentru perpetuarea speciei, zona albastra pentru inmultire si cea rosie pentru studii fizice. ebola aici, sifilisu aseaza-te la s si tu ba tuberculozo - te dracu mai incolo sa incapa si sida aia intre voi...iar tu ma giardia...treci intre aia cunoscuti repede..si MOOOORI. odata cu aia care fac reclamele :))

Niciun comentariu: