24.9.08

snap




dom'le azi discutam despre leaganul vietii si obiectele principale generatoare de nutrienti tinute intre palme de doua bucati de bumbac, bine incorsetate, spre placerea si deliciul barbatilor care inventeaza decolteele pana la buric.

intr-o buna zi purtand preaminunata unealta a diavolului pe numele ei sutien - deah, am mai povestit despre asta - am patit una bestiala.

io in principiu nu ma abat de la jolidon. si ultima lor traznaie de sutien ie una cu mult plastic/elastic transparent. la bretele, pe latimea spatelui...ce mai ...mama lor. usor, fin, elastic, bumbac, frumos lucrat si cea mai a naibii socoteala. scump.
dupa un purtat si un spalat am decis sa il imbrac din nou. imi placea prea mult cum ma simt in el si efectul sau asupra pielii mele. asa ca plec la un job meeeting imbracata la patru ace.

sh'apai se negocia la sange si se povesteau diverse experiente si experimente, cand era tot lucrul mai infocat si incepuse sa fie care pe care, ochi pe ochi si dinte pe dinte se aude snap pleoshk o usturime pe spate ca de bici si sar in sus de parca mi-ar fi suflat cineva o corneta cu varf ac in buca.

ma trezesc in picioare si pe sub costum imi apar in loc de decolteu doua varfuri de preaminunate cupe care aratau ca vestele de salvare iesind din oceanu' involburat. stupoare, rumoare, dezastru si ambuteiaj.

evident je verde albastra, evalueaza vitezoman problema. a clacat plasticul de pe latimea spatelui. solutie: ridica gulere la sacoul la 6 nasturi. Situatia fiind remediata, m-am asezat jos pe scaun sa continui discutia. credeti ca s-o mai putut articula fr-o vorba? in afara de mine care injuram in gand, produsele scumpe, proaste si cu nume celebre. deci, jolidon le suguleshte...unde depun reclamatie si cerere de unguent pentru gaura de la pleznitura?

5 comentarii:

Anonim spunea...

nimic iesit din comun, doar Jolidon sunt ROMANI:)

io-n Dushu Tau! spunea...

indeed, da-s romani cu pretentii. is diferente si de 5j de lei noi intre unu d'asta si unu facut la tg secuiesc. deci..paaaaaaaaaanaaa mea!

castleless spunea...

fain. pai daca e plasticu', of cource la china. ca d'acolo vine plasticele. ca ma mira'm'as sa fie de la romplast. (varianta cu www.joli... e plicticoasa)... dar daca poti sa'mi spui exact lotul, as vrea sa'l cumpar... pentru cadouri... :D - nu sti niciodata cand mai ai nevoie de o gura de aer.

Anonim spunea...

Murphy curat...puteai sa te rogi si poate nu se intampla. Sedinta importanta toate cele .... bad luck sau....Made in Romania

Anonim spunea...

tu bed ai uazant zer tu hev fan!