30.4.09

of of mai mai raiffeisen



pe langa faptul ca s'tem hoti din nascare mai suntem si niste hoti prosti :))
azi primit mail analfabet ca nu ii pot spune al'fel:


Stiind clar ca e o tentativa de phising, io neavand de al'fel nici o treaba cu banca de rahat...am zis hai sa rad, in punctul in care romanasii deja viseaza la porsche si isi freaca manutele. am deschis atashu' si surprize surprize, evident ca doreau user si password:



acu...ca sa ii fac de cacat. BA. s'teti niste hackeri prosti. Cum cacat sa trimiti un mail de phising...fara sa verifici daca merge zoaia de html facut, in asa fel incat sa functioneze cu php-ul care strange datele :))




vaaaaaaaai de capul vostru...se vede ca sunteti romani. nici o hackereala omeneasca nu stiti sa faceti. RUSINE.

Ps. daca doriti info suplimentare...iata:

3 comentarii:

castleless spunea...

ba te rog sa'ti retragi covintele: romanii sunt aia care fac microsoft. astia sunt niste gainari tuciurii.

marius spunea...

primesc zilnic chestii din astea de la "raiffeisen". I-am bagat si in pizda masii, i-am injurat in parola pe care o cereau ...dar se incapataneaza sa imi trimita.zilnic!

Oana spunea...

Tocmai am scapat si eu de hotii de la Raiffeisen. Proasta sunt eu ca nu m-am informat inainte sa deschid cont cu car la ei. Ideea e ca m-am razgandit dupa o zi (da, o zi :p) si m-am dus sa inchid si contul si cardul pe care il solicitasem. Ma pun aia sa platesc 5 usd pt emiterea cardului, apoi comision pentru retragerea tuturor banilor depusi. Booooooon! Plec de la ei cu gandul ca gata, am inchis contul, deci adio! Da' de unde, domnule? Ma suna dupa 3 zile sa-mi zica sa vin sa platesc comisionul ANUAL pentru intretinerea cardului. WTF? Eu am tinut banii la ei 12 ore, deci WTF? Care e logica? Pai nu exista..se pare ca saracii astia iau comisioanele in avans pentru ca asa vor ei. Am vorbit cu directorul sucursalei din Bacau, si dadea din umeri, adica ceva de genul, nu prea am de ales si trebuie sa platesc. Ori mi se pare aberant si un abuz grosolan! Am platit in scarba, doar sa nu mai aud de ei niciodata..dar just in case, ma voi duce peste o luna sa cer confirmarea inchiderii contului, sa nu ma trezesc cu vreu alt comision pentru te miri ce. Vreau sa le fac plangere la ANPC dar nu cred ca se va rezolva ceva. Dar voi scrie pe toate forumurile pe care le gasesc, ca sa conving lumea sa mearga la oricare alta banca, nu la nemernicii astia.