31.8.10

melancolii blegoase de aproape toamna...



ascult muzica in casti c-o ceasca de ceai fierbinte si mentolat ma uit pe geam, la norii de ploaie care incep sa se invarta deasupra blocurilor de la faget. sunt foarte jos si pufosi, dispersati aiurea si gri murdarel - ca toamna tarziu. si ei, ca si mine nu se pot hotari daca e momentul sa scuture sacul de picaturi sau sa le mai care nitel si sa gaseasca alta zona pe care s-o umezeasca si sa ofere o gura noua de aer curat..

este ciudat cum o bucatica de voce si cateva acorduri imi aduc aminte de situatii si de oameni si ma imbat realmente cu senzatia retraita in acele momente de parca ar fi proaspata.

si este stupid! azi nu imi aduc aminte ce am mancat dimineata dar imi aduc aminte de exemplu de acordurile asteia...as putea spune cu un pic de concentrare chiar si cat era ora si cat de fin au atins degetele lui pielea mea de pe gat...

si imi aduc aminte de zambetul si de luminitele jucause din ochii lui cand ascultam prima data asta in castile lui...

insa intr-un final cu atat ramai...o senzatie ratacita intr-o zi de vara tarzie...si totul s-a terminat...

27.8.10

ura!



m-am saturat de pizde in fusta si pizde in pantaloni! si asta nu e o declaratie de negare a propriului sex, e o declaratie de acuza vis-a-vis de retarzenia si ingustimea neuronilor purtatorilor de fuste si uneori a purtatorilor de pantaloni. Purtatori care nu sunt apti sa lege 2 idei una de alta.

M-am saturat sa trebuiasca sa lucrez cu dictionarul limbii romane in fata si sa inteleg ce cacat le trece prin minte si cam ce si-au dorit sa spuna. M-apuc dracului de citit poezii in latina, e mai satisfacator si mult mai educativ. Am ajuns sa fac analiza literara pe gunoaie de mailuri.

Pana acu' aveam probleme cu barierele de limba referitoare la intelegerea nuantelor din limba germana, insa frate m-am saturat de comunicare ineficienta. Treizejdemii de intrebari pentru o fututa de modificare, treijdemii de telefoane si ore de lucru d'ampulea doar fin'ca un om nu e apt sa se concentreze sa spuna in pula mea*, vreau ASA! si sa stie dracului ce vrea si ce poate vinde.

Lucrez totusi intr-un domeniu unde nu exista prea multe derapaje si exista destul de multe reguli si nu e ca si cum as putea jongla cu cocktailuri molotov in timp ce imi mananc supica si vorbesc la telefon si dau idei crete si solutii de rezolvat mizerii cu gura plina.
Multitaskingul meu si si disponibilitatea de a asculta imbecili a secat. si a secat si telepatia, invata in pula mea* sa articulezi coerent ce cacat vrei!
(*pentru mailul asta am imprumutat de la un coleg pula)

25.8.10

insomnia naste monstrii II



Cateodata imi doresc sa fac lucrurile asa cum simt de prima data. Sa sar in sus, sa urlu, sa spun ce imi trece prin cap si ce vreau exact atunci, sa pot face lucrurile in asa fel incat sa nu existe in clipa 2 gandul "dar oare". Cantaritul situatiei in general imi creeaza unele din cele mai mari dezavantaje. In sensul in care toate trairile sunt trecute prin sita "bunului simt" o tura dupa care probabil mai sunt trecute o tura prin politically correct si a 3-a oara prin perspectiva judecatii din afara. Si ete asa toate ajung la groapa de gunoi. De fiecare data cand am actionat in urma unui impuls de nebunie de moment lucrurile au fost intense, interesante si senzationale. Si de multe ori mi-e dor sa fac ceva aiurea si nebunesc. Sa omor vocea aia din cap care spune "dar". Sa pun mana sa actionez doar ca sa vad ce iese.. insa "dar"...aduce aminte de toate neajunsurile vietii si de toate obligatiile care deriva din ea. Pur si simplu vreau sa traiesc minutul de extaz si linistea de dupa fara sa fie treaz nervul constiintei. Pur si simplu sa te bucuri de clipa de libertate. Unde gasesc butonul de OFF?

7.8.10

de prin trafic..



brasov. un fiat punto parcat d'ampixulea intr-o intersectie unde sunt 4 benzi per total, din care 3 pe un sens: de mers inainte, stanga, dreapta, una pentru sensul allalt. Masina era evident parcata la 10m de intersectie pe sensul care avea o singura banda. zarva iures si scandal, ca deh, lumea circula, era inca devreme si deci poporenii misunau voiosi iar masina cu pricina le ocupa sensul de mers... Dupa urlete si claxoane apare un vlajgan de 2m din care 3 sunt doar carne intinsa, gen cocalar de rex, imbracat in haine de vara de tip pantalon scurt cu imprimeu tropical si torsul gol bronzat si plin de muschi mai mult sau mai putin inchipuiti. nu ii lipseau insa pepenii imaginari de sub brat. incepe si gesticuleaza la cei ce-l claxonau, cam ca la bucuresti. dupa care la cateva clipe mai apar inca 4 malaci tot dupa acelasi model, ochelari de soare cu oglinda, aurii si luciosi, slapi si pantaloni scurti, mai putin sau mai mult imbracati si-au facut o descindere liniara gen baywatch, uitandu-se in stanga si dreapta peste ochelari sa vada cine ii observa si baleste la ei. faza absolut geniala e ca isi arunca papornitele toate in portbagajul saracului fiat punto, deschid portierele sarmanei masini si se inghesuie toti 5 in buburuza parand foarte grabiti. inchid cu greu portierele si soferul isi baga piciorul in acceleratie cam ca in piscina..probabil fie sa urneasca jumatatea de tona de carnarie din ea, fie sa faca o plecare de fita cu scartait de roti si fum...din pacate legea compensatiei functioneaza intotdeauna. in loc sa plece masina s-o incapatanat si o decedat inainte sa apuce sa debaraseze locul de parcare de toate cele 4 roti, incurcand si mai tare circulatia. frustrare si draci. debarca 4 din domnii  din ea si o iau la tras impins pana o pun inapoi pe locul ocupat initial. nush ce surubareste unul pe sub capota, ii da cheie, o ia... se imbarca iarasi toti, cand sa plece..masina moare din nou. Unul dintre ei frustrat teribil urla "ba, p**li si cazane, scoate dracu centurile de siguranta pe geam si o iau  in spate ca rucsac, ca asa nu mai plecam la mare"...
de aici am clacat de ras si ma intrebam...oare cate opriri de genul asta au de facut pana ies din brasov..dar pana ajung la mare. si mai ales la atata fitza cata aveau pe ei, doar de-un fiat punto le-a iesit?

2.8.10

insomnia naste monstrii



Da, esti viu, dar esti gol, atat de gol incat nici jumatate de lume nu te-ar umple. Este teribil de usor sa lasi pe altcineva sa te faca sa te simti neinsemnat. sa te apese singuratatea pana la lacrimi. sa nu ai nici un fel de sprijin si sa nu poti urla decat la luna neputinta morbida care te-apasa.  este deprimant si injositor ca lumea sa te foloseasca doar sa te arunce. sa te doreasca doar atunci cand ii poti scoate dintr-un cacat sau le poti imbunatati existenta prin comparatie. este greu sa vrei ceva - o schimbare, o alinare - intr-o lume unde esti legat si de maini si de picioare de oameni avizi de bani si de atentie si pentru care nimic nu mai conteaza. esti calcat in picioare realmente. esti un pres de care se sterg fara sa le pese daca inainte au calcat intr-o balta sau intr-un rahat de caine, tu esti acolo sa le calmezi arsura si sa elimini mirosul. trebuie sa te comporti ca un burete. sa absorbi totul si sa nu elimini nimic din mustele pe care ti le paseaza acesti paraziti. sa le lasi in tine pana ajung sa depuna oua si sa te manance de viu. sa nu mai ramana decat un loc gol, atat de gol...incat nici jumatate de lume nu te-ar umple..