2.3.07

fashion freaksWTF? de cand ar trebui sa imi pese daca mi se potrivesc papucii cu pantalonu? si chilotii cu culoarea ochilor? bai oameni buni, la multi dintre noi li se rupe pusca-n 14 daca shosetele sunt gri sau albastre si daca se potrivesc/asorteaza cu culoarea manichiurii...i'm above all this...ma imbrac ca sa nu umblu'n curu gol..nu ma imbrac ca sa vin la munca la fashion week milano.

foarte draguta replica omului..."nu ti se asorteaza shosetele cu cerceii". minunate complimente stiti sa faceti. trebuia sa imi mai spui si ca parul meu de pe cap nu se asorteaza cu parul tau de sub brat..si atunci eram deliriously in love.

Jigniti oamenii fara sa va ganditi macar o secunda la voi. De unde proveniti, ce faceti, ce aveti acasa si ce aratati la lume. Totul este feeric si cu label de ditai designerul purtat daca se poate pe dos sa se vada eticheta dar, numai voi stiti cat strangeti din buci inainte si dupa pentru o boarfa...care de bine de rau, doar acopera ceea ce sunteti.

am ajuns oare in asa hal incat sa pretuim si valorificam imaginea afisata si labelul boarfelor mai mult decat omul care e sub ele?

fratilor..nu toti suntem fashion victims...nu toti avem fixuri legate de cum sta bikinu-n cur sau afara...fuck..vin la munca sa trag sapa pe ogor..nu sa verific daca tanga lu' vecinu e de la victoria's secret sau jolidon sau kinezarii de la cosmos..
mi-e scarba....

Niciun comentariu: