2.5.07

unu mai muncitoo..accidento...accidentomuncitoresc..



ca toata lumea am pus la sfarait micii aproape pe ploaie...da ne-am incapatanat sa ii aratam degetul mijlociu la vreme si sa ne facem de cap..pana la capat au fost buni, bere multa..udatura in toate zonele.

de fapt ma gandesc ca asta a fost laitmotivul oricarui roman..sa puna ceva pe gratar - chiar si pe soacra - si sa ude din belsug iarba si carnaria din stomac. deci vere baga bere vin tuici jack-i si alte nebunii... si ete asa vine seara...se strang catrafusele si toata lumea se uscheste cu mic cu mare la casa lor sa faca digestia.

si asa toti imbibatii de alcool ajung pe strazi sa pericliteze siguranta traficului si vietile oamenilor. si culmea e ca in inconstienta lor spun ca fie le-a iesit capra-n fata in mijlocul orasului, ca i-o sarit pe carosabil ca i-o i-o i-o...

deci..da aseara ne-a facut unu d'asta popice...el era o bila mare si rosie..cu o viteza in jur de 80 pe carosabilul umed si cu semafor rosu...omu slalomea bestial pe benzi pana a ajuns sa ne indrepte integral partea dreapta a masinii...indreptatul este evident ca masina din forma (-) a ajuns )-). si culmea e ca tot el cu ciocul mare...asemenea fenomene jur ca nu vad decat cand is la volan. nene ai musca pe caciula...de fapt ce musca...ai si rahatul si tot stolu de muste...taci si shezi in banca ta si asteapta politia sau marsh la sectie in liniste...fara sa sari la gatu' nimanui ca tu cum dracu ai tupeu sa stai cuminte la semafor in calea lui de alcoolic imbibat intergalactic.

efectiv mi-e sila de inconstienta unora...si de idiotenia lor de popandai fitzoshi cu gat lung. poate as acorda clementa daca in brasovul asta mic nu ar exista taxiuri cam 1 pe cap de locuitor...sau daca ar fi o avere..da la 1 leu pe km mie mi se par moca....in mod sigur pe un pachet de tigari ajungea la destinatie in cvasi siguranta...fara sa futa viata unor oameni si fara sa isi faca masina buna de trimis la conservare ca exemplu de stupiditate in trafic.

treziti-va BAI!! oricum ma bucur ca in afara de un cucui si un umar cu muschi nitel indoiti is intreaga...si o sa ma bucur in continuare sa va scuip si sa va injur pe voi care va suiti la volan beti si drogati sau care aveti picioarele grele!

Niciun comentariu: