10.10.07

america tzara nici unei posibilitati



te apuca scarba..cand ii vezi cat is de laudarosi si de fapt ce coate goale sunt.
ma uitam la sicko - ultimul film cred d'a lu' nea ala cu fahrenheit 9/11..care arata gunoaiele de prin spitalele de prin america...de situatia lor sociala si de modul in care firmele de asigurare isi bat joc de oamenii care isi platesc asigurarile.

cica america tzara tuturor posibiliatilor, visul american..e de fapt futerea guvernului si bataia de joc a sistemului fata de fraierul de rand.
stau si ma gandesc - fiind un consumator de filme de gen E/R si Grey's Anatomy si multe multe seriale care ridica medicina americana la rang de arta "apari mort - noi te facem viu", insa din pacate realitatea este sumbra, cumplita chiar. serialele nu au nici o baza reala fata de ceea ce se intampla acolo.
Viata sau moartea ta este hotarata de la inceput - daca esti bolnav, nu poti fi asigurat, daca esti asigurat si te imbolnavesti asigurarile iti pot refuza orice tratament, pot rezilia contractul pentru orice durere de dinti...

si noi vrem sa fim acolo? si sa fim ca ei? mai bine MORT!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hahahaha, talentat nenea maical mor asta...si eu am avut aceeasi reactie...decat ca nu e chiar asa

io-n Dushu Tau! spunea...

ba ie bai nene...unchiul meu se chinuie cu o alergie de nshpe mii de ani...cu astm..again..nici macar medicamente...etc..so let it be...pentru un joint replacement au scos din buzunar 25.000 ca nu ii platea asigurarea..si futu-i omu nu mai putea sa mearga din cauza asta..asa ca nu mai puneti botu' la americanisme