18.4.08

mondeniste...





dom'le..aseara in ura mea contra somnului, ajunsa deja la paroxism...am decis sa ma mai pun la curent cu ce e pe la teveuri avand in vedere ca eram prea obosita ca sa citesc.

si deschidem tv-ul..ceva meci cu romani pe cotroceni, multe fluiere, cartonase, cotonogeli - deh..urzicenii si cu cfr-u erau pe viata si pe moarte.....s-o terminat..continuam...ma uit la fro doo obositoare de obseravoare captata fiind de cravata lu' nenea ala care prezinta stirile...urma apoi ceva emisiune cu chelia lu' capatos..si MINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNE...madam thevoranca, insa de fapt nu thevoranca...si staniciou smth mtfker...story

venise dom'le la emisiune..as se laude ca au pus-o dom'le unii sa scrie..DUH..la iq-u ei este un mare eveniment sa puna mana pe pix si o mare sfortare pentru cei doi neuroni care se alearga brownian sa si-o puna poate s-or inmulti spre fericirea stapanei care ar mai gasi un biznis bun: reproducerea neuronilor, in afara de ingroparea lor la eternitatea.
insa sa nu deviem..
si s-o scremut madam thevoranca dooj de minute sa explicheze ca a ei carte o sa fie un fuckin bestseller mai bun ca sandra braun finca ea isi prezinta viata fara perdea - nu ca n-ar face asta zilnic si in presa - si ca acea carte are o gramada de "catch-uri" care o sa tina cititorul intr-o erectie intelectuala prelungita...si ne explica foarte relaxata cum o iubeste pe ea dumnezeu...fah..de te-ar fi iubit ti-ar fi dat nitel bun simt si inca un neuron..ca in trei e mai bine, dupa cum sti. culmea e ca nu a pizdit pe nimeni, nu a injurat nu a barfit...oare i-o fi shutit pepe chilotii de mahalagioaica aseara? m-am distrat si mai copios de mesajele trimise de "fani" care 75% au facut-o de cacat si fro doo copchile de pe la chitila i-au zis..esti zana mea din vis..WTF?

Probabil va intrebati de ce ma uit la asemnea ineptii? Adevarul e ca nu stiu..vazusem un promo cu damian and brothers...care chiar eram curioasa sa il vad.....un domn, plin de bun simt, retinut in afirmatii - fata de petarda care spunea ca ea are o atractie cvadriplu gravitationala fata de chilotei -el, om care a preferat sa spuna pe fata..da is tigan - chestie care madamica zavoranca sau cum o cheama - n-o sa il accepte ever...si ca el e mandru de cultura sa..si ca o imprastie in lume cum stie el mai bine si anume..cantand...toata stima jos basca...desi pleibecu n-o fost reusit..se vede ca nu le au cu asa ceva...

Niciun comentariu: