22.5.08

basculantishtii



la noi la firma, intotdeauna se mai construieste cate ceva. o cladire cu nshpe etaje lipita de unde ne mancam noi painea si neuronu, se betoneaza drumurile, se asfalteaza, se izoleaza cladirea..etc.
mai nou iara au aparut shantieristhii de la icco, inca nu stim ce anume vor sa nasca tura asta, fin'ca tot scot si baga inapoi in pamant ghivecele cu flori a astora de la cefere marfa...nevermind...nu asta conteaza.
azi cand udam florile de la geam, astia tranteau ceva fieratanii dintr-o basculanta pe jos, zgomot fiind am ridicat privirea sa vad ce anume face asa zgomot..si mi-a sarit ochiu pe shoferul basculantei. nenea asta statea tacticos la volan si citea ceva..de fapt frunzarea...dadea paginile tare tacticos..mai baga dejtu-n gura...mai dadea o pagina..

am incordat privirea de vultur si am vazut lenjerie, tzatze goale...hartie glossy..wtf...omul dadea tacticos paginile la revista, umezind degetu, sprijinit pe volan pentru o mai buna pozitie de vizualizare si concentrare la corpurile afisate pe revista...ajunge probabil la partea unde mai zice lumea una alta..si omu se plictiseste si inchide revista...aruncand-o nonshalant pe bord..
concluzia?
si camionagii citesc hustler..

Niciun comentariu: