29.4.09

Rulaj




bai, sa dea drac in ei miliardari. io am o nelamurire. cand un om are datorii la banca fara numar fara numar fara numar, datorita ingineriilor cu constructii care le trage si care n-au acoperire si vanzare, cum pana mea poate fi numit ala miliardar? (link). adica la oamenii bogati merge si titulatura cu "miliardar cu minus in banca"? Uhaa..inseamna ca io-s pluri milionara..sau ceva...

Citeam acelasi lucru si despre deputatul cu plici, care chipurile are 20 milioarde de iepuroi, iar rosalu' domnului si grupul de firme are frate datorii si imprumuturi de le sare capacul de canal. si atunci si asta e miliardar? domnii economisti. lamuriti si un copil buimac?

5 comentarii:

Mos Califar spunea...

Nu cerceta aceste legi, caci esti nebun de le-ntelegi.
Ok ?

io-n Dushu Tau! spunea...

well, moshule, is fericita atunci, is si io un pui mic cu fro suta de mii pe minushi :D

castleless spunea...

mulinex este iegzemplu' folosit la orele de iconomie. ca ei si inca unii care aratau ca ei, in pruncie au facut doo chestii diferite, pe cand o duceau naspa-rau-grav-naspa. ceilalti au ales sa stranga din buci, mulinex a ales sa se indatoreze dincolo de capacitatea de plata (alternativa fiind un cvasifaliment, oricum). iata, mulinex a fost cea care a supravietuit. cealalta este azi o ilustra necunoscuta. in momentul in care sistemul economic este facut a.i. sa functioneze in acest mod... iar copiilor la scoala li se spune ca aceasta este calea... ce mai ramane de inteles...?

io-n Dushu Tau! spunea...

castleless...dom'le...nu stiu...tocmai io nu facut economie in sistemul de invatamant, deci is mai buna la orice altceva decat la inteles supraindatorarea suportata de niste banci oricum falimentare ;))

marius spunea...

au "active". ;)