10.6.09

scarba fara numar....



pare-se ca vadim si becali stiau ei ce fac de si-au dorit sa fie europarlamentari... cica gigica din momentul in care a devenit parlamentar poate sa isi stranga toate organele genitale de la clubul steaua + fani si sa le bage in gura judecatorului. Imunitatea data de parlamentul ioropean este cum sa zic, ca mantia de ceata, ai ajuns acolo, puff..esti curat ca lacrima..
i-auzi ce zice madam renate..." „Imunitatea apără parlamentarul, indiferent dacă este vorba de fapte comise anterior obţinerii mandatului”, a completat Weber. "<-in evenimentul zilei. In plus..."Potrivit legii, „pe teritoriul naţional, europarlamentarii beneficiază de imunităţile recunoscute parlamentarilor din statul respectiv”, în timp ce „în statele UE, beneficiază de imunitate faţă de orice măsură de detenţie sau urmărire penală”", tot din aceeasi sursa..
Deci ce i se rupea pula lu' gigica de justitie pana acu', da ce o sa i se rupa de acu incolo...parlamentar fiind, vai steaua, pardon, dinamo nostru. nu mai scapam de el decat prin impuscare. Sper totusi ca PE-ul sa nu ii valideze mandatul avand in vedere izul nitel penal al personajului...
OOOOOOOOOOOF doamne. traim in romania, europa..

11 comentarii:

Jenika spunea...

Din pacate trista realitate ne inconjoara ....
:)

io-n Dushu Tau! spunea...

mda...is curioasa totusi ce se intampla..

Manjusri spunea...

Il auzeam pe Gigi spunand ieri, citez din memorie: Vreau sa ies din tara ca sa-mi iau mandatul vointei populare. Masele largi populare l-au validat, el e alesul natiunii, ce pula lui!
De Elena Basescu ce parere ai?

Anne spunea...

E chiar dureros..dar asta e realitatea..

io-n Dushu Tau! spunea...

manjusri, am zis, daca gigi scapa, o sa avem turisti intrebandu-se daca au nimerit la azil de nebuni. Baseasca? vorba aia...daca n-ai parte de P-a faci politica :))

Jenika spunea...

"vorba aia...daca n-ai parte de P-a faci politica :))"

Sarumana..intrebarea la radio Erevan di spatele dushului.....
E valabila si pentru barbati doamna??????
:))

io-n Dushu Tau! spunea...

tot ce e posibil :) nu cred ca e momentul sa facem discriminari :D

Dragos spunea...

errr... imunitatea aia nu e absoluta, se poate si ridica. si am o vaga senzatie ca nu are nimeni interesul sa i-o mentina.

io-n Dushu Tau! spunea...

da, dar pana se ridica..multa vreme o sa treaca

Anonim spunea...

Romania e in Europa doar geografic... :(

io-n Dushu Tau! spunea...

si nici acolo multa vreme, se enerveaza taica putin imediat si ne alipeste imperiului