9.6.09

scarba



iarasi curva de presa. Ofera toate ineptiile scoase de vechi soseste flausate care au facut si ei cate ceva la viata lor. In loc sa transmita stirea frumos si obiectiv, ei cer pareri de la toti babalacii care balesc la televizor.
Par example avem aici cazul unei tinere tenismene sorana carstea. si comentariile a doi "guru" intr-ale tenisului, care vorba aia, la vremea lor o fi fost ceva de capul lor, insa acum is obositi, grasi si depasiti tehnic. care acum in sport is doar doua umbre, unul facand aia mare, ca organizator de turnee, caruia i se rupe de sportivi, ca el vrea zgura roz bombom, iar allat prin diverse invarteli politice si prin nevestele tinere. io totusi cred ca sufera de diverse impotente neuronale. pentru ca al'fel nu imi explic de ce unul - nastase - nitel scos din context ii spune fetei sa isi taie sanii si sa isi scurteze fusta, iar vita de tiriac sa mai slabeasca si ca mai are mult de invatat. Da, s'tem neamul care e foarte bun la scheme. S'teti amandoi niste rapandule obosite. In loc sa ajutati fata sa ajunga mai sus, c-o sponsorizare, cu niste sfaturi competente, cu un ajutor la antrenorat voi va bateti pula de forma ei fizica - forma care pare-se n-o incurcat-o sa ajunga unde a ajuns, chit ca poate a fost doar noroc. si va purtati cu ea in presa de parca ar fi sexy brailieanca nu o sportiva cu un viitor stralucit, daca ar fi ajutata de niste competenti. Da asta sunteti voi ba. Stiti doar sa aruncati cu rahat si sa va cresteti plozii "exemplar". tu-va-n aripa de vedete.

7 comentarii:

Mos Califar spunea...

Vazui magarii aia 2 , Varsta tampeste, alta explicatie nu gasesc

Jenika spunea...

Tampenia nu poate tampi coane....
Lor aratale sigla de la Mercedes si vrun teren liber prin Bucuresti pentru tenis...
Invidia ne mananca....precum un vierme launtric...
Deh....
:))

io-n Dushu Tau! spunea...

cre ca totusi tre sa ma las si de citit ziare, ca tv-ul e deja suport de caine...

Jenika spunea...

Asta cu taiatul tzatzilor chiar si pe mine care sunt un masochist mic si pervwers mo lasat cu gura pana la tavan....
Imi bubuie capul insa n-am ce face...

io-n Dushu Tau! spunea...

jenika, aia a fost singura chestie scoasa din context. fata spusese ca oricum vrea sa faca o operatie de reductie mamara din cauze medicale...c-o apasa si stramba coloana, etc...da javrele de ziaristi au intrebat..ce parere aveti ca vrea sa isi taie taztele.. si el a zis ceva de genul, pai daca vrea sa le taie "sa si le taie"...si ete asa nastase a zis "sa si le taie"

Jenika spunea...

Ai dreptate cu scosu din context madam....
Insa cand te dai parisienne... parca totusi ...iti tii botu inchis si te abtii de la comentarii chiar si de genul asta....
:)

io-n Dushu Tau! spunea...

da, insa parisienismu asta tre sa fie dublat de al'ceva..nu de romanism ca sa fie chic..