31.7.09

9-a moda



acu, dragii dushului, daca nu stiati, criza asta a avut si efecte pozitive. azi m-am dus la moala sa iau niste medicamente pentru raceala si am vazut cea mai geniala faza. Dupa cum spuneam anterior moalele astea stau sa moara DAAAAAR romanii le-au gasit alta intrebuintare.

Azi doi cooocaa si cu o pitzi le-au gasit noua menire. erau toti 3 protzapitzi in fata la unirea, ei se tineau de dupa gat frateste(adica n-am vazut maini pe buca sau asa) iar pitzi le tragea chipu-n poza, alaturi de minunatul edificiu. n-am stat sa urmaresc faza pana la capat dar probabil unu dintre ei o fi facut poza si cu mana pe cracii donshoarei. masini de fitza nu erau deci hi5-u o sa dea faliment curand.

Deci, dragii dushului, molul a devenit STATUIE.
Oare in ce razboi a luptat? cata proza sau poezie o scris? Are oare macar o nominalizare mica la nobel pentru shopping?

5 comentarii:

Mos Califar spunea...

Acu ce voiai si tu ? sa faca poze alaturi de Mihai Viteazu calare? :))

io-n Dushu Tau! spunea...

da?!?!!

Anonim spunea...

Aaaa...Astai ceva nou!!!
:)

Oly spunea...

In ritmul asta lumea o sa ajunga sa-si faca poze in fata bancilor cu un dosar de creditare in mana (neacceptat, desigur), imbracati in costum in fata sediilor de multinationale in care nu vor lucra niciodata fiindca s-au inghetat angajarile, in fata shaormeriei memoriale Michael Jackson mimand plata unei shaorme mari, si tot asa...

Jenika spunea...

Madam....oricum vor deveni peste putin timp monumente istorice.....
:))
Deci tot la coada lu Mihai.... vorba lu moshu Califar ajungem...
:))