22.7.09

nefericita economie



Is foarte fericita sa vad cum se duc dracu' si ultimele locuri frecventate de coca si pitzi. Aseara am fost la unul din "moalele" din bv. Si batea vantul. Din toate perspectivele. 50% din magazine inchise sau out of business, restul 50% aveau reduceri intre 50-80%, altele aveau lichidari de stoc fin'ca se muta. Fericire. Nu mai gasesti nimic nicaieri. Am mai ramas cu preafericitul brintex si orizont..si gata. Moala e o chestie care nu mai renteaza economic. Nimeni nici asa nu vinde nimic. Daca prin iarna nu aveai loc sa stai sa mananci o inghetata, acum in sezon era absolut pustiu. Stateau vanzatoarele si scrijeleau integrame la masa. Este absolut genial sa te poti plimba in voie printr-un edificiu d'asta fara sa iti inhaleze cineva aerul direct de langa nas si sa te sufoce prin simpla prezenta. A fost absolut placut.
Criza, sa traiesti tata!

6 comentarii:

Manjusri spunea...

La Cluj lucrurile par a sta exact invers. Sunt pline mallurile de pitzi si coca. E drept ca nu mai e ca acum un an dar cu toate astea nu se dau batuti.

io-n Dushu Tau! spunea...

Manju :) aici e criminal..doua moale mari..unirea si macromall ambele aproape pustii...e belea :))

raudemusca spunea...

La Sibiu la fel, bate vantu... magazinele de fitze cam trag obloanele, prelatele si ce mai au pe acolo. Nefericirea din punctu asta de vedere face ca se va termina si criza asta, iar coca si pitzi vor reveni cu forte proaspete. Oi fi io mai pesimist din fire, dar cred ca de astia nu mai scapam noi.

io-n Dushu Tau! spunea...

aa..nu se pune, astia-s ca molimele..revin cand te astepti mai putin :D
da...oare crasmele de cartier nu dau faliment?

Claudiu spunea...

Asta se poate adauga cu succes la un articol de-al meu mai vechi care se chema "efecte benefice ale crizei" ...
Pitzi si coca sunt ca buruiana... probabil ca vor aparea din nou, dar,(sper) poate ceva mai putini...

io-n Dushu Tau! spunea...

da, probabil daca apare un alt nou curent...al'fel nu exista