15.7.09

Vrei sa slabesti? Nu ma intreba cum!



Vazand ca totusi faptul ca dieta din posturile anterioare functionat la anumite categorii de amoebe fara creier azi le mai ofer inca o felie :))


Deci, dragele mele, s'teti balonate, grase, gravide, deformate, neformate, transformate? Dupa cum arata reclama de mai la deal vazuta pe yahoo mail datorita unui domn, chirurgia este RASPUNSUL pentru problemele dumneavoastra.
NU sa nu mai mancati cat o vaca, NU sa nu mai mancati dulciuri, chipsuri, kiftele, prajiturele, ciocolata, martipane si alte marafeturi. NU sa nu mai beti cola si alte chestii d'astea dulci de ti se incretesc dintii. NU sa faceti sport si sa topiti nitel soric. NU un pic de vointa.

Umpleti doctorii de bani. Bagati in voi chirurgie plastica, clampari de stomac, inele gastrice, bypass gastric, bile d'alea care se umfla sa nu mai mancati cat un elefant constipat, pastile de slabit, allie, aloe, ierburi de preerie care le manca toate caprele texane si sunt in forma si dau 10 litri de lapte pe zi.

Ganditi-va la Fashion zic ei. NU va ganditi de ce nu functioneaza dieta care zice 100g de piept de pui. Cum adica de cate ori pe zi?La fiecare masa, fara numar. Nu va ganditi la dieta care zice faceti miscare. Miscare e si dusul furculitei la gura nu? Chiar si mestecatul carnatului de la Kaufland? Absolut! raspund in cor demazelele care va acompaniaza la o salata cu lipie si schnitzel la mcdonalds. E salata. E!
Deci NU ma intreba cum! Si nici nu mai cauta cum! Ramane la fel de misterios ca alinierea piramidelor din egipt.

4 comentarii:

marius spunea...

nici o reteta de ingrasare??? in afara de mancatul mult, ca la mine nu tine! :)

io-n Dushu Tau! spunea...

noaa...nu trimitem oamenii spre obezitate. Dar daca esti doritor..tre sa fie un post cu o gasca de torturi..ia, saliveaza pe indelete si dupa aia da iama in cofetarii

Anonim spunea...

Shi promiti ca o sa slabesc ???
:))

io-n Dushu Tau! spunea...

clar, nu se poate al'fel