9.8.09

dispari javra...



azi am mai scuturat nitel ziarele, ca vorba aia aveam nevoie sa imi relaxez creierul. si m-am enervat peste masura.
Z'da aia de androneasca iarasi se gaseste sa emita judecati de valoare. ma refer aici la cazul copiilor din tabara care au suferit un mic inec. eh, doar daca povestea se finalizeaza cu deces cineva e tras la raspundere. (aici link). Da, femeia o pecit, circumstantele o sa le verifice politia. Da vorba aia ea, abramburica, se joaca cu destinele TUTUROR copiilor si ii condamna la prostie crasa si imbecilitate demna de ospiciu. Pe ea cine o judeca? Ea nu are nici o responsabilitate? mai ales ca si-o asumat-o benevol. Nici ea nu are ce cauta in fruntea ministerului si a demonstrat cu varf si indesat ca nu are nici cea mai vaga idee ce se intampla la ea in parohie. Pe lista ei de peciuri amintim: Nu este apta sa faca o reforma coerenta, nu e apta sa conduca sleahta de imbecili de sub ea care fac subiecte de examene si asta deja e al nuj cata data cand se intampla asa. Habar nu are cum sa gestioneze relatiile cu universitatile. Da legi peste legi in care intr-una dizolva si in ailalta pune inapoi acelasi cacat dar sub alta denumire. Nu e apta sa gaseasca niste profesori care sa vorbeasca corect limba romana, nu e apta sa ii testeze pe viata si pe moarte pe cei care intra in invatamant, ca deh, ei is cei care educa viitorul tarii. Daca va uitati ce note au fost la concursurile de titularizare vi se maciuceste parul in cap. Mi-as dori sa vad din lucrarile lor si sa le public pe net...sa vada toata lumea cine va educa copii. Iar madamai abramburica, pescuitoare de oportunitati de afirmare si notorietate in cele mai de cacat momente, ii dorimi deja obisnuitul mori in bezna cu rupturi anale provocate de neon spart in colon.

13 comentarii:

Jenika spunea...

MAdam....ultima parte mis e pare incredibil de frumoasa....
Serios.....
:))
Si pentru ca mi se pare frumos....
http://www.youtube.com/watch?v=NFGTVlRVRFU

io-n Dushu Tau! spunea...

va place cu sado, maso, etc etc nea jenika?

Manjusri spunea...

Subscriu la cele scrise de tine. E total rupta de realitate. Eu nu as lasa-o nici sa pazeasca oile, daramite sa conduca ministerul educatiei. Imi amintesc ca in campania electorala pentru parlamentare, analfabetul de Vanghelie garanta pentru ea, pe afisele electorale. Ce om e ala care accepta asa ceva?
Ultima parte a postarii e beton... :))))))))

io-n Dushu Tau! spunea...

asta e, suntem super talentati...noroc ca ne gireaza vanghelie

Doru Oprişan spunea...

Hehe.. si cati ani de acum incolo vom vedea efectele educatiei din ultima vreme... Generatii intregi de incompetenti care, din cauza incompetentei, nu vor fi in stare sa isi castige painea cinstit, asa ca vor da din coate, vor calca in picioare, vor fura... dupa cum se observa deja.

io-n Dushu Tau! spunea...

doru? o cam venit momentul sa emigram nu?:)) sau sa chemam niste dushuri cu napalm :D

Doru Oprişan spunea...

Intai emigram. Apoi dushuri... fara numaaaar ! :)

io-n Dushu Tau! spunea...

:D:D::D:D deci nu vrei sa ii lasi sa se inmulteasca in prostia lor ;))

Doru Oprişan spunea...

Mai mult de atat? Deja ma simt coplesit, zilnic.

io-n Dushu Tau! spunea...

si tu?:D d'aia urlu eu la luna aici..tu vad ca esti pasnic ;)

Doru Oprişan spunea...

silent killer. more efficient. :)

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) sau nu? la cat is astia de nesimtiti, daca nu le bati obrazul pe fata...nu se prind ;)

Anonim spunea...

Madam...nu imi palce dar sunt unul in devenire....
Cica am auzit ca e interesant.....
:))