20.11.09

au sciatica :)



asa am zis marti dimineata cand am incercat sa ridic pilota s-o paturesc si m-am trezit brusc pe podea. insa in tot raul e un bine...de 4 zile stau acasa in medical si tot coc idei. adica coc idei si dorm, sa ne intelegem. am ajuns la record de 13h dormite..si inca mai concurez...sa vedem unde ajung. insa in acele putine ore de trezie si zacut la orizontale instinctul meu de bucatar in devenire si uneori in renegare o inceput sa dea din maini vioi. rezultate ati gasit de ieri...muffins d'alea si d'alea.
Insa azi umbland haihui dupa niste medicamente am gasit sparanghel...si deci azi o sa fie dezmatz...promit ;) Probabil o sa fie sos olandez cu stat pe spate 15 minute sa nu mai doara, cu sparanghel tras in unt cu 15 minute pe laterala sa nu mai intepe, sauuu poate la cuptor cu niste prosciutto...dar mai vedem cat ne-o lasa spatele sa stam biped :D

Iar peste peste toate azi am hotarat nevrozat sa execut inghetata cu lemongrass pana nu imi dau doua peste ochi si ma trimit inapoi in pat... acu, om vedea ce iese. revenim cu colorata - maine-i gata.

8 comentarii:

Miju spunea...

iti trebuie un asistent de ala care striga

ce te-as, ce te-as
pana n-as mai

specialist in framantat. aluaturi... masseuz de ala

mosu spunea...

ca luasi din oras medicamente inteleg, in schimb nu inteleg unde trebuie bagat spranghelu ala ca sa treaca si nici pe unde trebuie intins sosul ca sa nu mai doara; iar prosciutto... prosciutto... asta trebuie sa fie casete alea (cu s de la sorici, nu de la sarma) cu medicamentu pachet care se iau dimineata pe stomacu gol?!?!

insanatosire grabnica, chiar daca se reduc sansele ca recordul de 13 ore sa fie doborat si se deterioreaza catastrofal si conditiile pentru copt idei.....

io-n Dushu Tau! spunea...

miju...un soi de asistent d'asta am...da futu-i futu-i ne pregatim de alegeri..asa ca pixu...orice fel de framantat. ;))

io-n Dushu Tau! spunea...

mosule..grea aritmetica. toate ajung intr-un final in burta ..sper :))

Cassini spunea...

Pentru gripa p*rcina nu ai ceva recomandare gustoasa? Ca asa m-am saturat de supe si morcovi.....

io-n Dushu Tau! spunea...

Cassini? da de ce tre sa mananci supe si morcovi? imho ar trebui sa mananci diversificat...ca sa stimulezi imunitatea...sau nu te lasa gatul?

Cristina spunea...

recomand un cabinet de masaj profesionist (probabil o sa cauti multa vreme..insa cu siguranta ai sa gasesti pe cineva capabil sa rezolve problema spatelui si sa-ti dea niste sfaturi)!
(in ce priveste "papa" las-o naibii...n-am murit nimeni de foame pana acum!)
si incearca sa dormi cat mai mult pe spate, fara perna, cu o pilota:) sub genunchi!

io-n Dushu Tau! spunea...

cristina, sarumana...am gasit..din prima zi am sunat la andrei, kinetoterapeutul meu, "zana mea buna" care in 2 zile m-o pus pe picioare cum nici n-am visat.