29.1.10

constatarea zilei



mi-e dor de desenele animate. clar. sa ne intelegem, alea clasice...tom, jerry, donald, chip, bestia, dale, bluto, pluto, spike si restul fellows-ilor.
pentru ca pe langa mesajul simplu si dragut - fara violenta si rasisme si alte marafeturi care apar azi in al de hannah montana si alte d'astea, desenele alea iti faceau educatie tata. si nu ma refer doar la viziunea Bun-rau, corect-gresit, frumos-urat si toate cele care nu-mi vin aici in minte.
azi am constatat ca ne-au facut si educatie muzicala :)) clasica chiar:
sa vedem:

















iacata, vedeti ce cultura muzicala vasta aveti?:D

7 comentarii:

Miju spunea...

sa inteleg ca hanna montana e violenta? de aia si-a dorit fiu-mio al mic de craciun singurul ceas cu ben10[sau era hulk?] din maldarul de ceasuri cu hanna? inseamna ca e un baiat educat bine :)

io-n Dushu Tau! spunea...

nuj daca e violenta..da e blonda si cu fitze.

io-n Dushu Tau! spunea...

sau era blonda..acu parca-i roscata ;))

Cristina spunea...

deosebit.....
maine am sa ascult beethoven, si paganini.

multumesc!

ovidius spunea...

vai, unul din filmulete imi aduce aminte de cpilarie, cand parintii imi puneau la pickup, pe discurile de vinil, anotimpurile de vivaldi... si le stiam pe toate si le recunoasteam doar la cativa anisori. deosebita muzica... sau cand am fost cu ai mei parinti (mai acum 2 ani) la padure, vara , si am deschis toate usile la masina si am pus vivaldi(primavara),de rasuna toata padurea:x eu unul iti multumesc pentru frumoasele amintiri pe care le-ai revigorat.

credal spunea...

de ani buni ma chinui sa dau de o piesa, adica sa aflu cine a compus-o. si uit si iar o aud prin ceva coloana sonora si iar imi amintesc de ea si nu mai am somn si tot asa.
nororc cu tine. de primul clip pe care l-ai pus vorbesc.
mersi :D

io-n Dushu Tau! spunea...

Credal. stiu :)) si mie mi se intampla :)