3.1.10

surprindere...surpriza..



azi am cam zacut p'acasa, deh, ninge ca-n iad, dac-ar fi frig...si deci am cam butonat TV. si-am fost surprinsa extrem de placut. am reusit sa gasesc o emisiune care nu m-o oripilat. sa ne intelegem io nu-s fan muzica populara & stuff...insa STUPOARE CURATA
azi am descoperit pe TVRCJ - “Vine Clujul pe la noi”, cu Sergiu Vaida pe post de realizator si prezentator. Un om simpatic si cald, spontan si vorbaret. Multa muzica populara autentica, glumite dragute, povesti si discutii cu tot soiul de oameni la telefon si in studio. Nu gangait ca toti protv-istii, antenistii si alti d'al de dan negru si vandamme mircica. Spontan simpatic si zambitor. Sunt uimita ca mai avem si astfel de oameni/realizatori. Pacat totusi ca un om valoros are emisiunea pe canale satelit ale tvr-ului(CJ si TVr3), in loc sa scoata toate scursurile care isi expun gunoaiele la ore de interes maxim.
Domnule Vaida..jos palaria pentru dvs!

3 comentarii:

val mănescu spunea...

Da ce deprimată eşti, de te-apuci să scrii că ninge ca-n iad la Braşov!!!
Măi Duşuleţ, şi nici prepulara de la Cluj n-a reuşit să-ţi transforme iadu-n rai???:)
Apăi, băga-mi-aş pixu-n priză, la 220 , să se topească iarna asta ticăloasă!

io-n Dushu Tau! spunea...

val, ar fi minunat daca doar ar ninge...desi iarasi vanturile astea colorate de la primarie o sa fie uimiti ca wowww.it's fucking ninge. deh. mnoa, acu...problema e ca viscoleste de nici nu il vad pe vecinu' de vis-a-vis care-i la 10m...deci gamiash...noapte, intuneric, vajaie vantul ca la sadoveanu' si ninge viscolit...ca-n iad ;))

val mănescu spunea...

Şit. Şi la Bacovia vîjîia vîntul. Măcar nu eşti singură...