4.3.10

cfr sauna



avand in vedere ca minunatia de shedere s-a terminat brusc, in aiureala din capul meu a zis noa, din universitatii hop metrou, hop metrou si gara de nord. coafura rezista. ger, picurei de ploaie, vant care-ti intra in orice gaurica si gaurica. genious. trenul tocmai pleca din statie. no problema, mai asteptam nitel si vine altul. accelerat cochet care merge la sighetul marmatiei. accelerat cu 15 vagoane. uuunde credeti ca am avut eu loc? evident primul vagon de langa locomotiva. am gafait ca porcul pana am ajuns la vagon. nu cred ca am umblat atata pe jos pana acum. insa nah, c'est la vie. urc in tren, minunat. liber, chel, fara probleme deosebite. mai putin una anormala. nu deosebita dar anormala. dom'le. cred ca fie trenul asta merge in siberia si trebuie special incalzit, fie vine din trinidad tobago unde l-au lasat sa zaca la soare sa se infierbante. Iadul cred ca este mai putin fierbinte decat acest compartiment de tren. stupid si ciudat. dar e misto, dupa temperaturile extreme din bucuresti sa stau ca la sauna. insa pana mea...vreau si negrul in tanga cu pana sa ma racoresc si eventual o pina colada.

4 comentarii:

Stewardezul spunea...

Hahaha....bucura-te ca e asa...si nu stai cate 6 in compartiment sa fi intrebata de fiecare ,unde te duci si ce ai facut la bucuresti. Sau mai rau...sa descoperi ca iti lipseste ceva...tocmai posheta..:))...

Negrul poate veni dub forma unui cocalar cu clatite la ceafa deloc atletic iar in loc de pana vei fi vanturata cu un casetofon din care urla o manea " de bun gust"...!

Pina vei primi pentru ca langa ea merge si o tigara iar in tren nu se fumeaza decat la toaleta...aroma e tot de pina colada..:)))

io-n Dushu Tau! spunea...

stewardezule. s-a inventat laptopul si castile...si 100% nu s-a bagat nimeni in seama pana acum. si chiar si fara astea. am asa o moaca plictisita si scarbita de li se strepezesc dintii numa cand se uita la mine.
insa adevarat...a fost relativ civilizat drumul si doar 1h intarziere ;))

Jasmin spunea...

Decât să îngheţ de frig, prefer sauna de o mie de ori. Dar eu nu prea merg cu trenul, de obicei aleg microbuzul sau autocarul, mi se par condiţiile mai bune şi parcă merg şi mai repede.

io-n Dushu Tau! spunea...

jasmin, asa am facut si eu ...la dus. si am cam stat cu genunchii in gura. dar la intors la ora aia aveam doar tren..