30.3.10

Injuraturi matinale



zilele astea am ajuns la concluzia ca nu ma pot enerva, insa pot injura cu spor. Azi targetul favorit sunt masculii purtatori de fuste din consiliul local brasov. de ce?
Conform prietenului eftimie cotcodac, pizdulicile astea au votat ca de luni viteza maxima legala in brasov sa fie 45 km/h. Dupa ce ca ne mocaim ca la special olympics in brasov fin'ca de cand a dat caldura pensionarii si femeile au prins "tupeu" la volan si merg cu 35-40 peste tot pe unde nu se poate depasi, frectiile reci din consiliu, care oricum probabil au pile-n politie si ii doare-n pix de amenzi au decis sa fim super specials....si sa mergem pe jos..
Intrebarea mea acu este...de cand dracu stabileste un parlit de consiliu local viteza in oras? Si peste toate, in loc sa puna mana sa planteze un corcodus pe drum, labiile astea deprimate au decis sa planteze camere mobile. ca deh, niste bani de amenzi nu strica.

Desi, nici cele montate pe langa piata steagu' nu-s folosibile, avand in vedere ca singurul organ in masura sa trimita amenzi si sa faca legea pe sosea este politia romana, iar restul de camere aparute ca ciupercile dupa ploaie prin tara, sunt cumparate degeaba. Deci, de la consiliul local brasov o sa mai fie aruncati niste bani pe geam si pe asa ceva. In loc sa faca curat in oras si sa mai plombeze strazile asfaltate anul trecut cu bani grei pe ei ii fute grija cu cat conduc eu.

Fratilor dragi, ca sa mai scadeti poluarea fonica puneti mana dracu si plantati copaci in fata blocurilor, mai cautati si voi prin blocuri pe aia care nu mai inceteaza sa darame pereti, puneti mana pe manelistii care darama scarile cu guitaturile lor. mai scoateti politai pe strasse noaptea sa ii caute de acte pe putzanii cu motoare care ard benzina stand pe loc si ambaland motoare...

deci, jur, astia chiar is plini de tupeu.

8 comentarii:

yesterdayman spunea...

Of Doamne ce dor mi-a fost de tine saptamanile astea si de stilul tau de a vorbi ca o adevarata doamna si de cate poti sa patesti tu. Numai tu, ca parca le cauti, pe cuvant.
:)

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) multumim zau :))
din pacate timp putin treaba multa...ca as scrie..si scrie si scrie...

matusalem spunea...

Am eu doi vecini cu Dacii de prin 82, cu toba gaurita. Cand o iau din loc, zici ca a plecat racheta sau e noaptea de revelion. Astia oricum nu merg cu mai mult de 40/ ora. Daca accelereaza zici ca esti pe aeroport, sub vre-o aripa de avion.
Cat despre gropi, ai rabdare ca acum vin alegerile, si se rezolva problema.
Si mai sintetizeaza. Ceva gen:"Muie baaaaa! Din cauza: 1, 2, 3, 4, ..." :)

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem :)) la noi in zona au disparut daciotii de cand au plecat moldovenii si buzoienii din cauze de intretinere scumpa :))

oricum referitori la gropi..am ramas siderata la halul in care arata mirificul sens giratoriu dupa ce a trecut ultima zapada...ziceai ca-s transee din rusia...asa ca cu multe moui..fara numar ;))

LiaLia spunea...

Draga mea, vino la Bucureşti unde viteza legală e şi de 60 în anumite zone, dar din a I-a n-o scoţi că îl păleşti la cur pe cel din faţă. Dracu să mă ia, nici nu am pe kilometraj 45 :)))

raudemusca spunea...

se zice "gutzaituri", nu cum ai zis tu :P

Ala`Micu`Necajitu spunea...

AAA oricum nu muergi cu mai mult de 45 decat la 7 dimineata cand nu is pe strada decat io si inca 3 masini ! Si atunci am 100 - 120 prin sensu giratoriu al mare 15 min pana aproape in Prejmer ... deci din partea mea .... sa faca 20 la ora ! Oricum merg cum vreau !;) ai voie 10 in plus deci poti sa mergi cu 55 UAU !!

Anonim spunea...

din totdeaua, consiliul local hotaraste viteza maxima prin oras/comuna/sat. chestia e ca 50 de km la ora e o viteza medie, stabilita dupa niste criterii de siguranta, in cat timp percepe ochiul un obstacol, timpul de reactie si timpul de franare etc. si la mine , intre braila si galati, pe digul de legatura viteza era 80 si acum este 60, ca vezi-dom'le din cauza infiltratiilor dunarii, si viteza masinilor se strica digu puli. spun eu ca astia vor sa se laude cu activitati de "fluidizare a circulatiei" in loc sa faca ceva mai bun.