3.3.10

on the road...



mi-era nitel dor sa fac pe navetista. sa imi dau regescu-mi cur jos din masina care miroase cum imi place mie si sa ma sui in ceva cu roti, care are alaturi oamenii muncii, plini de sudoare si miros de salam. sa imi aduc aminte cum era inainte de a avea carnet, deci vorba ceea sa ma intorc la opinca. asta se intampla azi, in drum spre bucuresti. avem net, avem laptoapa, insa futu-i n-avem loc nici unde sa tinem genunchii. cristosi si dumnezei ;)). si mama nu m-o facut tare inalta. am doar 1.7.
deci pe langa faptul ca pute si stau ca o sarma este minunat...
in fata mea doua doamne pe la 50 de ani se indeamna una pe alta sa manance ciocolata vorbind soptit cum le sade bine unor doamne cochete cu haine de piele si manichiura. avem si cocalara care ii canta telefonul muzica arabeasca cu chiki cha. avem una bucata mascul frumusel care dormiteaz alene. mi-as baga nitelus unghiile in pletele lui cretofoline numa sa nu imi mai faca pofta cu dormitul. intre timp la vreo doua frane am si pierdut fanta. minunata fanta. o sa ma usuc ca un cactus in soarele dogoritor. si este bestial cum se baga lumea in seama cu tine si cum intinde gatul sa vada cam ce dracu bocani in tastatura. all is priceless ca si bateria mea care a zis ca e jumate. dar spre fericirea mea macar am reusit sa lucrez, deci cele 2 kile jumate de laptop n-au fost luate d'ampixulea. deci eu fericit ca am fugit din bv, clienti fericiti ca in sfarsit am reusit sa le rezolv dandanalele. ruleaza sa bagi photoshop si dreamweaver in microbuz. am concluzionat ca-s buna de chirurg prin gropanele de pe valea prahovei.

l.e. ne-am gasit si orca de microbuz. in micul nistru ecosisitem duhnitor de salam pe roti ne-am tras o blonda..cu gusa si par strans sus. cu pretentii la domnisorica ca sa se dea ca ei ii trebuie tot spatiul vital de pe bancheta sa se introduca in sistemul de conserva biscuiti. insa mandra tare...eu sunt grasa, nu incap

6 comentarii:

Stewardezul spunea...

Recunosc acest peisaj rustic cu salam si doamne de varsta a treia care intreaba pe toata lumea unde merge...cu pusti dormitand si don'soare carora le suna telefonul a manele....! Expresul de Budapesta care face vama la Arad.

Curand vei avea aeroport la Brasov...ATR-ul de 48 de locuri va face 25 de minute pana la minunata capitala. Succesuri..;)

matusalem spunea...

Pe astea le-am trait si eu, e palpitant si incitant, te cred. Ce nu cred eu e asta: "deci eu fericit ca am fugit din bv". Nu poci sa cred asha ceva. :)

io-n Dushu Tau! spunea...

stewardezule...well, crede-ma ca abia astept. abia abia astept. la cat imi place mie sa zbor...o sa stau numa in aeroport. :))
PS. next time nu scapi de invitatia la cafea :P

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem...n-am mai plecat de multisor de acasa in ultima vrme asa ca mi-a prins bine o plimbarica scurta. m-am vazut cu prieteni dragi :)

val mănescu spunea...

O fi că-i mai bine pentru soţietate să-ţi faci corespondenţa cît-îi drumu pă tren sau pă genunchiîntr-un microbuz ticsit. O fi. Da io prefer să-mi conduc fiara pe şuşea cu ce viteză vreau şi să stopez pentru o cefea sau o ciorbiţă faină pe unde-mi vine. Şi să uit pentru cîteva ore de tastatură şi de internet. Căci, cîng agiung la destinaţie, găsesc imboxu plin şi mai multe comenturi pă varanus. Şi d-aia-mi place să şofez. Na.

io-n Dushu Tau! spunea...

varanus i agree. doar ca io-s asa cam sofer de oras brasov. nu rezist la drum mai lung de 100km si incep sa adorm sau alte cele..si e periculos.