21.6.10

muncitorul roman are ochelari de cal



Dar pe langa asta are si scarba si lene si cel mai dureros sufera de sindromul copy paste. adica de ce cacat sa gandesc ce fac, daca pot da vina pe "ãia" ca si ei au facut asa, deci e vina lor.

Nu pot sa inteleg inertia asta blegoasa in care plutesc. Isi conserva neuronii?
nu au nici un soi de disciplina, dau drumul la tot soiul de gunoaie ca altii sa le trieze si sa le trimita inapoi cu indemnul simplu ba, verifica ce ineptii trimiti ... iar restul trebuie neaparat sa le arunce la gunoi.
Am uneori senzatia ca joc la 6 din 49 si pierd de fiecare data. dar, dragii mei, v-as impusca. in gura o tura si in cap suplimentar ca sa fiu sigura ca nu scapati. ca deh, medicina face miracole...

6 comentarii:

val mănescu spunea...

Ori e prea cald pentru mine, ori eşti cam abscons, Duşuleţule. Zici de muncitorul român şi apoi de copy paste. Păi de-ar dar da el copy paste la ce şi cum face neamţul sau japonezul, mamă ce ţărişoară-am mai avea.
Da ce are muncitorul român cu copy paste? El are doar scîrbavnicul mădular: Ce pula mea? merge şi-aşa!
Sau n-am înţeles io nica, din cauza cădurii?

io-n Dushu Tau! spunea...

varanus, ba pricepusi...doar ca astia din industria mea is pusi pe copy&paste insa prost e ca tot de la romani...si restul..intr-adevar ce kilu' meu....
insa NB. nemtii zau nu-s de copiat. lucru-n firma condusa de ei de 7 ani si-s vai mama lor...sau poate doar al nostru' e vai soarta lui la neuron :))

castleless spunea...

subscriu. nemtii nu's de copiat. nici ca management, nici ca muncitori. nu stiu cum si'or fi facut ei reputatia aia... cel mai probabil la schimbul de generatii s'a schimbat si calimera. nici nemtii nu mai sunt ce erau odat'!
(lucrez la multinationala nemteasca, lucrez in diferite proiecte cu colegi nemti)
cat despre romanasi, ma uitam cum venisera fro' trei sa puna un biscuite de plafon casetat. pe care l'au pus stramb - adica nu era coplanar cu restul - mai trebuia un pic miscat ca sa intre fix in locasul lui. l'au lasat asa, fara cea mai mica urma de dubiu. le'am si zis - vedeti ca nu e drept! le'am zis mai mult ca sa le vad reactia, nu ca sa il indrepte, eram aproape constient ca nu se va intampla asa ceva. ceea ce fix s'a si intamplat. s'au uitat nedumeriti la mine neintelegand ce dracu vreau de la ei. si au continuat calm sporovaiala plecand.
insa i'am notat. ii voi impusca atunci cand se va face payment day...

alexu' spunea...

Mda,la faza cu nemtii subscriu... (oare de ce). Partea proasta e ca nemtii aia isi fac o "laba" intelectuala si habar nu au ce vor.. acum depinde de tine daca preferi un sef care habar nu are ce vrea dar stie sa se exprime sau unul care are habar si nu stie sa lege 2 cuvinte...

impricinatul de corn spunea...

nu m-ar deranja s-o tinem intr-un copy paste peren, dar sa ne iasa niste drumuri si canalizari, macar, din treaba asta.
pe de alta parte, s-ar putea ca sindromul copy paste sa nu fie doar romanesc - si zau, n-o spun din nationalism. vreau sa zic ca la noi, copy paste a ajuns la un paroxism nebanuit (interesati-va prin mediul universitar printre altele), dar nu stiu daca doar de aici ni se trage.
treaba e ca micii si berea nu sunt bune doar in weekend - ne-au impregnat de tot, in ritm de manele.

yesterdayman spunea...

Nu-ti face probleme, doamna. Medicina LOR poate face miracole, nu a noastra. Nu irosi gloante aiurea.