19.7.10

lista cu multumiri ( a se citi mui)



In primul rand domnului primar si prefect si cine mama dracului se ocupa de starea drumurilor si trotuarelor. Astazi am avut prima tentativa esuata de rupt gat mergand pe jos pe drum din ultimii 4-5 ani(si sa nu va aud ca nu ma uit pe unde merg, fin'ca uimitor de asta n-am coate si fata pline de julituri).
Fin'ca da, in general merg cu masina tocmai din cauza deplorabila a trotuarelor. Si mai ales fin'ca m-o facut muica pe tocuri si fin'ca din cauza pietrei cubice de acu 1000 de ani sau din cauza pavelelor puse prost sau lipsa fiecare iesire pana la colt seamana cu un tur de special olympics la sarit garduri in fuga la schiopi. Va doresc niste carne tocata fierbinte pe capota si grila si niste picioare lungi si rupte, aproape ca ale mele azi.

culmea, locul doi pe lista il au tot cuplul de mai sus, care in weekend au decis ca bucata noua - mcdonalds trebuie reasfaltata, desi, a fost FACUTA integral - cu largit, inaltat aranjat cand s-a nascut imbecilitatea cu sensurile giratorii de acolo.
da, acu de ce sa nu futem niste bani aiurea...daca tot sunt, de ce sa facem trotuarele sa mearga imbecilele pe tocuri fara sa isi rupa gatul, sprijinim si stimulam sistemul sanitar in acelasi timp.

Locul trei il are STUPEFIANT tot cuplul de la locul 1+2 insa combinat nitel cu prietenii care au executat lucrarea de la locul 2. in minunatul sens giratoriu de la praktiker si carrefour, care oricum este plasat imbecil fata de axul drumului pe care il deserveste, dragii de muncitori au zis sa ne faca noua soferilor viata fericita si daca tot n-avem bani de mers la mamaia la trambulina si tobogan sa ne dea ei o mana de ajutor. Asa ca au traznit tata niste praguri la intrare/iesire carrefour si una si mai beton in fata la praktiker. Si le dorescsi aici, ce le-am dorit si la iesirea din sensul girator cand am infipt piciorul in frana pana la fund ca sa ma pot da jos de pe scarile facute de ei...si anume: sa le intre in cur toti pivotii si bucsele futute de lucrarea lor geniala.
Deci va multumim inca o tura. MUIE!

4 comentarii:

matusalem spunea...

Vezi, daca stateai pe Grivitei, profitai de asfaltul proaspat turnat pe trotuar. Including proaspata groapa sapata, in el, dupa 2 zile, si astupata dupa alte 3. Iar pe Mihai Viteazul, te delectai cu vesnica groapa, de 4 ani, in trotuar, capacele de canal lipsa (furate si neinlocuite), canale semnalizate de cate un binevoitor cu crengi de copac, cotetul de gunoi la care au cheie si reciclatorii de noapte, si multe alte binefaceri de cartier select, central si de categorie A la impozitare.
In curand, presimt ca din cauza izolarii, Racadaul va ajunge un paradis, cam ca o insula in Pacific, dar fara sosele si trotuare. :)

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem :) eu mi-am rupt gatul ieri pe langa mesota...
acasa deja am invatat unde sunt gropile de atatia ani :))
si sper sa devina o enclava racadaul :)) ramanem cu ursii...

yesterdayman spunea...

o sa incep sa ma indragostesc de tine cand te vad cum vorbesti ca o doamna, asa apriga :)
te rog, make my day si vino si in bucuresti nitel. promit sa ma plimb la un pas in spatele tau cu reportofonul deschis permanent :)

io-n Dushu Tau! spunea...

yesterdayman, well, cand iti julesti degetele de nu poti umbla in ambele picioare ca omul normal...e normal sa le imparti organe...
apoi...io cand is in concediu is calma. la birou apar injuraturile savuroase :))