7.7.10

magnetism



cand esti cel mai ciufut, cel mai obosit, cel mai cu curu'n deal, cel mai antisocial si cel mai antipatic, apai nene hell breaks loose. suna toate telefoanele, toata lumea are si vrea ceva cu tine, vin mailuri garla, messengerul clacheaza nervos de la atatea ferestre. what is wrong with you people?!

12 comentarii:

Barza Chioara spunea...

Miss, ai nevoie de concediu. Departe de tara si fara conexiune la telefon sau internet. Plus prieten bun sau mascul care sa te faca sa simti ca esti in topul listei de prioritati. Succes!!!

io-n Dushu Tau! spunea...

i agree!
se dau insa, urmatoarele necunoscute:
1. lipsa mascul
2. lipsa bani de concediu
3. a dracu' programare de concediu :))

Cristina spunea...

mai tare faza e ca toti vor tot si detoate doar vinerea si dupa 12:00 :D ( ioi, as mai fi adaugat un comentariu, dar ma abtin...)

castleless spunea...

adica nu ti'e evident? aveam chiar pretentii de la tine.

cand urli ca ti se'mpute sar multi sa oblojasca si ei o bucatica... (poti sa te gandesti la ce bucatica vrei - ca unii sar sa oblojasca o bucatica de suflet, altii... cealalta bucatica)

castleless spunea...

ps. ceea ce fui si eu tentat. scapai doar pentru ca na... aglomeratie mare zilele 'cestea la veata sociala.
...dar cristina chiar stie ceva! =))

matusalem spunea...

Taica, asta e ca in bancul ala cu individul care mergea pe autostrada si aude la radio "Atentie, e un nebun care conduce pe contrasens". La care omul zice "Nu e adevarat, sunt suteeee, suteeee..." :) :) :)
Eu zic sa-ti iei concediu, goleste debaraua, baga un pat acolo, si stai linistita, departe de orice. Eu am un colt dupa dulapul din sufragerie. Ce bine e. :) :) :)

io-n Dushu Tau! spunea...

cristina, da drumul la toate aici :)) si voi puteti injura bine alaturi de mine :))

io-n Dushu Tau! spunea...

well. la cat de rau ma simt, asta urmeaza. coma pentru cel putin un weekend. ca la ce vartos o crescut francu' din pix bani de socializat

Rita spunea...

pai cam asa se intampla si cand te simte lumea ca ai trecut [brusc sau nu] de la faza de "cuplata" la stadiul [extrem de appealling] de "single". adica starts' raining men taman when you need them less.se spune ca oamenii sunt "atrasi"[ia si tu ce sens iti convine]de oameni a caror stare de agregare le-ar da lor posibilitatea de a se pune in valoare cumva.pe langa cineva care se simte misarable n-ai cum sa nu ti se ridice morala ca se activeaza acel automatism numit "ce bine ca nu's in locu' lui". parerea mea.o zi faina sa ai! Me likes your blog a lot!!!:-D

adrian spunea...

not a good idea :D

carbonaru spunea...

Daca reusesti sa ramai si fara curent si sa fii prinsa intr-un blocaj in trafic, ziua ta va fi perfecta :))

io-n Dushu Tau! spunea...

carbonaru am facut-o si pe asta intr-o zi..:)) nu e foarte greu :))