27.8.10

ura!



m-am saturat de pizde in fusta si pizde in pantaloni! si asta nu e o declaratie de negare a propriului sex, e o declaratie de acuza vis-a-vis de retarzenia si ingustimea neuronilor purtatorilor de fuste si uneori a purtatorilor de pantaloni. Purtatori care nu sunt apti sa lege 2 idei una de alta.

M-am saturat sa trebuiasca sa lucrez cu dictionarul limbii romane in fata si sa inteleg ce cacat le trece prin minte si cam ce si-au dorit sa spuna. M-apuc dracului de citit poezii in latina, e mai satisfacator si mult mai educativ. Am ajuns sa fac analiza literara pe gunoaie de mailuri.

Pana acu' aveam probleme cu barierele de limba referitoare la intelegerea nuantelor din limba germana, insa frate m-am saturat de comunicare ineficienta. Treizejdemii de intrebari pentru o fututa de modificare, treijdemii de telefoane si ore de lucru d'ampulea doar fin'ca un om nu e apt sa se concentreze sa spuna in pula mea*, vreau ASA! si sa stie dracului ce vrea si ce poate vinde.

Lucrez totusi intr-un domeniu unde nu exista prea multe derapaje si exista destul de multe reguli si nu e ca si cum as putea jongla cu cocktailuri molotov in timp ce imi mananc supica si vorbesc la telefon si dau idei crete si solutii de rezolvat mizerii cu gura plina.
Multitaskingul meu si si disponibilitatea de a asculta imbecili a secat. si a secat si telepatia, invata in pula mea* sa articulezi coerent ce cacat vrei!
(*pentru mailul asta am imprumutat de la un coleg pula)

7 comentarii:

impricinatul de corn spunea...

cumpara pistolu' ala odata!

Stefan spunea...

buna, eu sunt colegul; cand mi-o recuperez :)

djunioru spunea...

vezi ca am ® ptr. pla aia...

io-n Dushu Tau! spunea...

dane? deci a ta era? tat uit, gami-ash...cu varsta nu te joci :))

io-n Dushu Tau! spunea...

Kaos :)) mm..inca nu :)) o mai tin nitel

Stefan spunea...

ok, dar vezi ca din cand in cand trebuie hranita... stii tu cum :)

io-n Dushu Tau! spunea...

Kaos, inmuiata in lapte si cu prajiturici cu nuca :))