3.11.10

shoferistice...



buhahah...azi dimineata am busit lamborghiniul rosu al fratelui meu.
Asta dupa ce m-am chinuit juma de noapte sa gasesc unde dracu este butonul ala de aranjat oglinzile stanga si dreapta, avand geamuri destul de mici nu ma prea orientam in trafic si eram destul de timorata ca deh, era masina lui...si sa n-o fac varza. Bre si era un ghetzus pe jos...de mai mult dadeam la rame decat mergeam cu masina. sh'apai dupa ce am reusit sa aranjez urechile de elefant sa si vad ceva in ele am ajuns la concluzia ca nu prea ajung la pedale...iara da-i si cauta si vezi de unde dracu reglezi scaunul...cred ca in final era sudat ca nu imi explic al'fel de ce am zis no, lasa, ma las mai jos in scaun si ajung la pedala...oricum stateam semi culcata asa ca ce era sa ma las putin mai jos, si asa acu vedeam in oglinzi. sh'apai intr-un final am ridicat posesorul masinii de pe drum sa merem la cumnata-mea acasa...si nu imi explic totusi de ce volanul era chiar atata de mare..ca doar aia e o masinuta sport mica..
in fine...am parcat cu spatele intr-o parcare de pe buza unui drum - gen belvedere - sh'apai frana de mana - ia-o de unde nu-i. deh, nu mi-a dat nimeni manual de utilizare..m-am dat jos din masina si asta buluc la vale...pun sh-o agat de bot si-o scot din rapa...(deh, fortoasa femela mi-s)..insa de la bascularea asta i-o sarit motorul din loc fratica...si s-o tot dus la vale spre casa femeii...stateam cu frac-miu cu fisele de la motor in mana si ne tot intrebam WTF cum cacat a zburat de acolo asa usor...in fine...nu era foarte sifonata...da fara motor..chiar nu se poate...asa ca am purces sa cautam motorul.
(asta e pentru gagici care nu stiu cat este un motor de mare :))) )
Si am ajuns tovarasi si prieteni sa il caut prin tufe pe deal..spre casa...si pe sub canapeaua femeii...asa de disperata eram. Noroc c-o sunat ceasul si m-am trezit.
Am pus mana pe telefon si i-am urlat cand o raspuns "sa nu-mi mai dai bah sa ti-l conduc 'r'ai al dracu' cu lamborghiniu' tau cu tot... "...Fata picata pentru 3 secunde dupa care rasete, chicoteli si mistouri "vaco, nici in vis nu te poti tine doar de-o banda?"

14 comentarii:

Miju spunea...

cand mai pleci asa, da un telefon, ca vin eu sa dau la pedale :D

io-n Dushu Tau! spunea...

mijule..da nu mi-ai parut mai inalt tare ca je...ce te face sa crezi ca incapem amandoi..io la volan tu la pedale?

Miju spunea...

poi daca tu visezi muonstruos si de la inaltimea noastra n-ai putut face o legatura intre volanul mare si pedalele indepartate ale lambo', ma gandesc ca ai loc in visul tau si de imbunatatiri, pentru care io nu-s aici pentru a ti le sugera, ci pentru a te ajuta. e?

io-n Dushu Tau! spunea...

puf...vero marinero..m-ai dat pe spate...is speechless. te iau in vis cu mine data viitoare...poate primesc si eu prelungitoare de pedale ca piticii de la tv :))

mosu spunea...

mda, e nasol cu lamborghiurile astea, ca e scumpe al dracu; ca d-aia si io de cand a venit criza l-am bagat p-al meu in garaj la o matusa a lu nasa de botez a lu nevasta-mea, da sta la curte doar la o strada mai incolo da blocu nostru, imediat dupa zidu ala unde e ghenele…
si nu-l mai scot pana trece…

io-n Dushu Tau! spunea...

mosule...si mai ales nu-l da pe mana copchiilor cazuti in cap ca mine :))

Anonim spunea...

1. ce face frac-tu cu un lamborghini?
2. frac-tu e cumva leana lui costel?
3. zi-mi pe unde circuli ca sa imi anunt prietenii :)) daca nici in vis n-o scoti la capat, e clar :)))

io-n Dushu Tau! spunea...

blomamaind :))
1. a fost cam scurta noaptea sa il intreb de unde dracu a avut asa purcoi de bani Ș))
2. ma, n-avea fusta si nici broboada...
3. in viata reala shoferesc decent, n-ajung la kmetrii lui nici in 2 vieti Ș))

varanus spunea...

Măi, măi, da cosmopolită mai eşti, c-un Logan nu-ţi ieşea visul???

io-n Dushu Tau! spunea...

varanus :)) cred ca nu catadicseam sa caut bucati din el..:)))

TVdece spunea...

Intrebarea care se ridica e: a fost sau nu un vis umed?

io-n Dushu Tau! spunea...

tvdece...buhaha, nu ud in sensul ala...da era ud ca cica era zapada :D

Anonim spunea...

cum adica a fost vis umed ca era zapada pe jos?
Cum adica sa te dai cu lamborghini, si sa nu-ti vina sa te freci cu bucutele de capota????

io-n Dushu Tau! spunea...

blomamaind probabil gena mea pitzi nu s-a externalizat in somn :))