22.12.10

barbati, deh...



azi m-o luat la discutie un tovaras din gasca...timid si cu basca mototolita-n mana, c-o fi, c-o pati, c-o sari, ca ii atras, etc... la o explicatie draguta si simpla de gen "nu caut si nici n-am timp" a zburat replica:

x: aha stiam eu ca esti frigida
io: ROFL!

tot e bine ca n-o zis ca mama e curva, right?!

12 comentarii:

matusalem spunea...

Dap. Inca unul traumatizat psihic. In curand, ori se apuca si consuma minute pe telefoane 089..., ori da banii pe anunturi matrimoniale..., ori va participa la prima Gay Parade... :)
Daca-mi dai adresa lui de mail, il abonez la Lodge Page3.com de la The Sun, poate scapa totusi pe calea cea buna... :))

Anonim spunea...

pai daca ejti frijida, vezi? altfel imediat ai fi sarit buric pe buric in pielea goala cu baiatu'!

Anonim spunea...

a murit Hana.

io-n Dushu Tau! spunea...

blo, am citit...si-am fost socata...inca sunt..

Anonim spunea...

cine-i hana?

io-n Dushu Tau! spunea...

anonim, o doamna..realmente
scria foarte frumos pe blogul ei...

ovidius spunea...

asa se intampla cu majoritatea barbatilor incompetenti si incapabili de a realiza o legatura, cat de mica ar fi ea, cu o femeie. prosul e prost destul daca nu arunca cu rahat dupa ce a fost refuzat. asa se intampla si la fete, dar cazurile sunt mai putine. imi aduc aminte de o vorba spusa de maica-mea gen "un barbat si o femeie nu pot fi niciodata prieteni" si asta mi s-a demonstrat de zeci de ori. asa suntem noi construiti, ori amici ori indragostiti, sau cel putin avem un crush pentru o persoana de sex opus. cale de mijloc nu prea este, sau daca veti crede in asa ceva, este una aparenta, mai mult de suprafata. ca tot se apropie noul an, la multi ani si multa sanatate va doresc!

io-n Dushu Tau! spunea...

ovidiu, ai dreptate...dar e bizar ca faZele astea se intampla intotdeauna cu oameni cu care ma stiu de ceva vreme si cu care mai mult de doi salut, ce faci nu am schimbat... Eh asta e viata...

Cristi spunea...

Cred ca asa am facut si eu ultima data, doamne ce cretin...pare ca am fost(conform povestii tale) , cred ca tot cu basca in mana(buna descriere). hai merci de tablou:D

io-n Dushu Tau! spunea...

cristi, cu placere :)) si ma bucur sa stiu ca nenea acela nu este singurul ;))

penisdemasa spunea...

ești lezbi :-)

io-n Dushu Tau! spunea...

penis, am fost intotdeauna doar ca nu imi plac femeile :))