8.12.10

Scarba maxima...



Frate, oamenii au invatat sa combata ideile care nu le pica bine la pateutz cu toporul si cutitul - parca-s din vasluiul cotcodacilor... Insa macar de-ar face-o spunand, ba, ideea asta a ta e stupida deoarece asta, asta si asta sunt chestii pe care tu nu le-ai vazut. Uite, un exemplu concret...Sau punctul tau de vedere este idiot deoarece. Insa este punctul tau de vedere ...si asta e. Combate-ma atata vreme cat ai idei cu ce sa ma combati, da-mi dreptate daca te tine, sau ignora-ma cu gratie. sa arunci cu rahat in mine fin'ca port fusta sau nu, fin'ca mananc sau nu, beau sau nu, fut sau nu mi se pare de-un cretinism rar de inchipuit.

Insa in momentul in care combati ideile cu "mie unul mi se pari o mare zdreanta doar din felul in care vorbesti" si "IN ROMANIA DEMOCRATIA A FOST GRESIT INTELEASA iar tu esti o victima! ia sa te fi plans tu asa acum 21 de ani sa vezi ce te f*teau aia in gura pe direct…asta daca aveai o pila sa poti sa pleci" faptul ca am avut ceva de comentat indiferent ce, ma face sa cred ca ne cam meritam soarta.

Vad ca unei parti din cei ce citesc ce scriu in diverse locuri ii place masochismul si infiptul prajinii-n cur pe banii personali...pentru ca altfel nu inteleg explicatii de genul "ba asa m-am saturat de toti labagii care critica". Frate, critica inseamna move on, inseamna imbunatatire - daca este asimilata.

Daca ne indobitocim in a multumi frumos aluia care ma tzapuie si se poarta ca un nesimtit pe banii mei indiferent cati, o sa ramanem tot la stadiul epoca de piatra, unde este mai simplu sa scuipi un "probabil si tu faci parte din cei care aplauda cand aterizeaza avionul".

insa da, sunt: zdreanta, curva, idioata, proasta, retardata si cretina ca imi permit sa deschid gura. Dar promit ca o sa ma mentin la standard astfel incat sa inventati cuvinte noi care sa ma defineasca, pentru ca pe unii dintre voi asta va defineste. Sa aruncati cu rahat din spatele unui "anonim".

7 comentarii:

matusalem spunea...

Bey, potoleste-te! Macar in luna asta sa ai ganduri crestine... :)
In plus, iti faci rau singura... ca aia tot n-or sa inteleaga. Din cauza democratiei... Traiasca! :) :) :)
Si io ma semnez, da? Nu sunt un anonim... :))

silavaracald spunea...

Și io-s tot de-aia: contrazi-mă, dar cu argumente, nu cu etichete, că altfel n-avem ce discuta. Dialog, nu flituri. :)

Anonim spunea...

aha, deci si tu ai :)
lasa mah, ca trece. fa si tu ca mine,sa vezi cum se lecuiesc :))

io-n Dushu Tau! spunea...

matusalem :)) io am toata ziua ganduri crestine...misonare chiar :))

io-n Dushu Tau! spunea...

silavaracald :) banuiam eu :)) macar de-ar flirta :)) poate as rosi...dar nu de nervi :))

io-n Dushu Tau! spunea...

blomamamind...i am...doar ca ma mai ia valu' :))

matusalem spunea...

La sfarsit se zice: Amin! :)))