15.5.11

comeback vijelios.oare sa fie un semn? blogger n-a vrut foarte tare ca eu sa scriu ieri dimineata, si rds mai dupa masa...oare sa aiba un motiv realmente bun pentru asta?

in fine, vineri seara am avut un "free pass" in unul din raiurile pitipoancelor.
lucru pe care nu l-am mai avut de foarte multa vreme din cauza ca nu m-a mai interesat foarte tare ce mnezau se intampla noptile prin brasov. In fine, in urma unui cumul de evenimente am ajuns aseara in "kashuu" la concertul parazitilor. Nu spun ca muzica lor n-a atins nici 5% pe cei veniti la concert si nici nu spun ca genul lor muzical nu prea mergea foarte tare cu fitza din clubul asta de noapte, astea-s pareri proprii. Insa tatutza...nu am crezut ca in brasov poate exista asa o colectie de bete in fund la femei. Cred ca suntem numarul 2 pe tara la numarul de cozi de lopata per capita de vita furajata cu extensii.

In fine, trecand peste coada de lopata si sapa la hectar aseara fiind deghizata in casca-gura-misca-cur am decis urmatoarele:

1. In brasov sunt femei.
de plastic. Atatea coame valvoi si atatea gene false n-am mai vazut din perioada videoclipurilor cu amanda lear

2. in brasov trebuie ca industria strassurilor sa fie la cel mai inalt nivel. dom'le..orice palma de fusta avea macar un sclipici.

3. M-am simtit ca pe vremea lu' ceausescu, adica ...dintr-un vagon de 3 tone de nisip trebuie sa facem 3 castele a 2 tone bucata. iar acum exemplificarea pe viu: atatea fuste de 2 degete lungime la hectar de craci si atatia blugi d'astia in care nu poti baga o fisa de sus de la burta si sa se duca in jos pe crac, zau nu am putut vedea pana acum.

4. Numarul de maini lezate/fracturate de posetute din care lipsea "pixie 'em chihuahua" depasea clar numarul de capete de vite furajate care aveau platforme demne de porn stars si cu care abia miscau dintr-o parte in alta.

5. Absolut frapant si in the worst sense ever, frate toate se dadeau cu acelasi parfum? Au trecut pe langa mine cel putin 2j de muieri si toate duhneau a acelasi lucru...n-am reusit sa izolez a ce anume, avand in vedere ca io-s limitata doar la cele care imi plac iar ala nu se incadra sub nici o forma in target.

6.Masculii aia de plastic (zau, poti lua mulaj pentru Ken doll) care-s pusi sa faca animatie in afara de faptul ca erau uleiosi de cred ca daca se varsau de pe podiumurile lor pe podea alunecau precum sardinele scoase din conserva pe parchet, nu aveau nici un gram de "feel the music". am avut senzatia ca inainte de show le sunt predate 5 miscari de gen: flexeaza bicepsu si piciorul stang, muta izbit totul mai la dreapta si repeta. Pana si nenii aia care dirijeaza avioanele cu paletutele lor sunt mai gratiosi si mai in vibe.

Concluzia finala. Ma mai duc! Nu am mai ras atat de foarte multa vreme incat inclin sa cred ca nici nu mai stiam cum. Si-a dracu' chiar am facut febra musculara la falci :))

2 comentarii:

Miju spunea...

cred ca ai si avut cu cine sa razi :D

off topic: ai vazut vreun petec de bumbac veritabul pe acolo?

io-n Dushu Tau! spunea...

miju, da. lenjeria si hainele mele si camasile domnilor cu care am fost ;))